NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

PSD vrea înapoi postul de viceprimar!

Situație tensionată în PSD Pașcani. Unii membrii ai Biroului Permanent al filialei locale sunt nemulțumiți de activitatea viceprimarului Vasile Axinte. Motivul nu este unul care să-i facă pe contestatari să se mândrească, ci mai degrabă să roșească, ei catalogându-l pe actualul viceprimar ca fiind prea corect, refuzând de mai multe ori să înțeleagă că unele decizii ale sale contravin unor interese din partid.

Această situație ar fi apărut după mai multe episoade. Într-unul viceprimarul Vasile Axinte a depistat că la un apometru ce alimentează baza sportivă a CSM Pașcani se înregistrau consumuri astronomice de apă. După ce a cerut explicații la PSA Pașcani viceprimarul Axinte a primit un răspuns cel puțin halucinant și anume că la acel branșament sunt legate și câteva persoane private. La întrebarea de ce nu se face o branșare separată conducerea PSA s-a plâns de lipsa banilor și a cifrat această lucrare la aproximativ 150 de milioane lei vechi. Scandalul a început când Vasile Axinte a constatat că de fapt pentru această lucrare erau necesari doar 30 de milioane lei vechi.

De altfel, Vasile Axinte a avut o discuție contradictorie și cu actualul deputat Neculai Rățoi în plenul unei ședințe de partid, cel dintăi părăsind sala după ce și-a exprimat punctul de vedere. Și acest schimb de replici a avut loc tot pe o problemă administrativă și anume situația unor terenuri din zona stadionului CSM Pașcani, unde au fost îngrădite suprafețe mai mari de teren decât prevăd actele cadastrale pe baza unor promisiuni ale actualului parlamentar.

  

Mai mult, se pare că și prestațiile din mass media ale viceprimarului nu sunt pe placul pesediștilor ei acuzând relaxarea și sinceritatea lui Axinte. Declarațiile de genul „eu merg la serviciu cu mașina și cobustibilul meu” sau „eu nu am venit în Primărie pentru afaceri”, pe care viceprimarul Vasile Axinte le-a dat în presă, nu sunt gustate de colegii acestuia de partid.

Un semnal clar al curentui de opinie împotriva viceprimarului Vasile Axinte a fost transmis prin intermediul televiziunilor locale, săptămâna trecută, chiar de către primarul Dumitru Pantazi. Acesta l-a indicat pe Axinte ca fiind direct răspunzător de insuccesul campaniei de strângere de pe străzi a câinilor comunitari din municipiu, dar și de plătirea a 800 de milioane lei vechi pentru servicii de deratizare asupra cărora planează suspiciunile că nu ar fi fost făcute.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Comentariu: USR a ales! Îl sprijină pe Dumitru Pantazi pentru un nou mandat de primar!

Răzvan Grecu

Pantazi cel Atotputernic și apa nesfințită, dar sistată de Bobotează

Răzvan Grecu

Brexitul arată că cetățeanul hotărăște în democrație. Pantazi arată că autocratul este cel ce hotărăște!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site