RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PSD-ist către jurnalist: „Dacă știa biata Mamă-ta ce secătură aducea pe lume, sigur te avorta”

„Mă p.ș pe tine și nu numai, animalule”, acesta a fost unul dintre mesajele transmise de pesedistul gălățean Cicerone Lupu, vicepreședintele CA al companiei „Apă – Canal Galați”, jurnalistului Sorin Țiței.

Jurnalistul Sorin Țiței, de la publicația “Ne Pasă de Galați”, este de ani de zile o voce critică la adresa autorităților locale. În 2018, a fost dat în judecată de Sinan Mustafa, în calitate de administrator special al companiei Electrocentrale, pentru că a atras atenția asupra problemelor cu care se confruntau gălățenii din cauza lipsei unei strategii de termoficare la nivelul municipiului Galați.

Un articol scris în aprilie 2017 atrăgea atenția asupra „incompetenței” primarul pesedist Ionuț Pucheanu, care recunoștea cu nonșalanță că nu are nici o strategie de termoficare orașului. Însă propunea ajutoare economice prin care gălățenii să își poată cumpăra centrale termice. Sinan Mustafa, în calitate de administratorul special al Electroncetrale Galați, compania care gestiona rețeau de termoficare, s-a opus planului măreț al pesedistului Pucheanu.

Administratorul special Sinan Mustafa a mai făcut ceva: l-a dat în judecată pe jurnalistul Sorin Țiței pentru că s-a simțit calomniat, insultat și ironizat de textul acestuia.

  

În paralel cu procesul, Sorin Țiței a fost luat la ochi de pesedistul gălățean Cicerone Lupu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al companiei „Apă – Canal Galați”. Într-o postare pe Facebook, Cicerone Lupu a scris: „Sorin Țiței, hai sictir bețiv ordinar, șpăgar nenorocit, ziarist de căcat, ginere de… sper să mai știi cui, dacă nu ești sclerozat din cauza invocată adineaori, nulitate ordinară!”.

Apoi a continuat înjurăturile la adresa jurnalistului: „Sorin Țiței, adaug, cu scuzele de rigoare, pentru cei care mă urmăresc. Mă piș pe tine și nu numai, animalule! Mănânci căcat nemernicule, așa cum o faci de când ești. Dacă știa biata Mamă-ta ce secătură aducea pe lume, sigur te avorta. Bagă-ți nasul în cur… Nu de prost am scris Mamă-ta, boii nu pot avea parte de așa ceva”.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Related posts

USL îngroapă din start ideea unui spital gigantic pe platforma CUG şi lăţeşte electoral şoseaua de centură

Redacția

Seniorii PMP Iași, în vizită la Chișinău

Ema Roman

Alegerile parlamentare vor fi pe data de 2 decembrie

Redacția
Încarcă...