NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Protocol de colaborare rupt la Valea Seacă. Luni, ședință extraordinară de CL, cu participarea unor delegați ai USL pe Colegiu

Organizația PNL Valea Seacă a renunțat la protocolul încheiat cu partidele de opoziție din Consiliul Local. Anunțul a fost făcut de către consilierul liberal Ioan Radu.

 

 El a declarat că acest protocol a fost încheiat doar pentru a atrage atenția co-președinților județeni ai USL asupra situației tensionate din legislativul din Valea Seacă.

 ”A fost un protocol de colaborare prin care ne-am angajat să votăm proiectele comune, dar prin el am vrut să atragem și atenția conducerii județene. Sunt probleme, drept pentru care trebuie să avem discuții clare. Noi vrem de la domnul primar deschidere, transparență și colaborare. Muncim în echipa USL doar respectându-ne”, ne-a declarat Ion Radu, consilier PNL.

 Protocolul de colaborare a fost semnat de consilierii PNL, PC, PDL ȘI PP DD. Luni, 25 martie, este convocată o ședință extraordinară la care sunt invitați să participe câte un reprezentanți ai PSD, PNL și PC de la nivelul organizațiilor din Pașcani sau Iași, pentru a discuta despre modul de colaborare din cadrul USL la nivel de comună.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload

Advertisements

Related posts

742.862 de ieşeni sunt aşteptaţi la vot, în decembrie

Redacția

Secțiile de votare din Pașcani și suburbii stabilite pentru alegerile prezidențiale (DOC)

Oana Cordoneanu

Florin Constantinescu și Anghel Stanciu îți promit un viitor mai bun (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site