NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Profi pregăteşte femei în meseria de lucrător comercial

Femeile aflate în căutarea unui loc de muncă se pot califica gratis în comerţ la Profi Rom Food. Mai mult decât atât, acestea vor primi şi o subvenţie de 1.250 lei la absolvire, dar şi alte beneficii.

Aproximativ 450 de femei aflate în cautarea unui loc de muncă urmează să beneficieze gratuit de cursurile de calificare în meseria “lucrător în comerţ” pe care Profi le începe în această săptămână şi le va continua până în octombrie 2015.

  

Proiectul se adresează femeilor care au absolvit minimum 10 clase şi sunt în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se califice în comert. Cursul pentru are o durată de nouă săptămâni, opt ore pe zi, de luni până vineri, din care trei săptămâni sunt dedicate pregătirii teoretice. Restul cursului se va baza pe practică în magazinele Profi. Module vor fi organizate în Iaşi, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Piteşti, Timişoara şi Sibiu, a transmis în comunicat Gabriel Pâslaru, PR-ul Profi Rom Food. “Participantele nu doar că nu trebuie să plătească nimic pentru a urma aceste cursuri, dar chiar şi primesc o subvenţie de 1.250 lei la absolvire. De asemenea, persoanele venite din alte localităţi primesc gratuit cazare şi masa şi decontarea transportului în week-end”, au adăugat oficialii Profi. La finalul cursului, absolventele vor primi o diplomă de calificare recunoscută de Autoritatea Naţională pentru Calificări. Persoanele care doresc să se înscrie la aceste cursuri pot trimite un CV prin e-mail la adresa programcalificare@profi.ro, cu menţiunea “Program calificare”, precizând şi oraşul unde doresc să urmeze cursul.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Kosarom- model la nivelul întregii UE

Redacția

Modificari substantiale la indemnizatia de crestere a copiilor

Redacția

Idei de afaceri: Pășcăneanul care crește găini cu pielea neagră și speră să dea lovitura cu „carnea-caviar”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site