NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pro România, organizația Pașcani, și-a desemnat structura de coordonare

Membrii și simpatizanții organizației locale a partidului Pro România au participatr astăzi la o întâlnire, prilej cu care au fost discutate și o parte din probleme organizatorice.

 

În prezența președintelui Sorin Iacoban și prim-vicepreședintelui Bogdan Abălașei, a fost completată echipa de coordonare de la nivel local. Cristian Rățoi face de astăzi echipă cu Constantin Stamatin (vicepreședinte), Dan Dascălu (secretar) și Mariana Avrămiei trezorier.

  

Alegerile la organziația locală sunt amânate până după alegerile europarlamentare.

În cadrul ședinței de astăzi reprezentanții partidului au stat de vorbă cu toți cei prezenți la întâlnire, pentru a afla problemele ridicate. Membrii și simpatizanții au insistat pe luarea unor decizii care să îmbunătățească nivelul de trai. Crearea locurilor de muncă, asigurarea unei alternative cetățenilor plecați la muncă în străinătate pentru a se întoarce acasă, autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș sau alegerea primarilor din două turruri sunt doar câteva din probleme expuse de cetățeni.

Organizația locală trebuie să se organizeze în perspectiva alegerilor europarlamentare, pentru a obține un rezultat bun. Lista pentru alegeri va fi deschisă de Victor Ponta, urmat de Corina Crețu.

Sorin Iacoban, președintele organizației județene, a subliniat că Ponta nu va merge în Parlamentul European, dar candidează pentru ca lumea să înțeleagă că nu mai este în PSD.

Advertisements

Related posts

Ministrul Rovana Plumb a fost ales, la Iași, președintele Organizației Femeilor Social Democrate

Redacția

Traian Băsescu nu doreşte alegeri anticipate: Patru luni de instabilitate

Redacția

Candidaţii la cele 98 de primării din județul Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site