NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primele concluzii după lucrările „fără cap”, de extindere a rețelei de gaz metan, din Gâștești

Drumurile afectate de lucrările de realizare a rețelelor de gaz metan, în suburbia Gâștești, au fost aduse parțial la starea inițială, dar administrația locală continuă să se declare nemulțumită de modul de realizare a acestora.

Pe porțiunile unde a fost amplasată conducta de gaz metan, au fost sesizate multe aspecte neclare, ceea ce a condus la apariția unor probleme legate de circulația mașinlor și locuitorilor din zonă.

„Am găsit soluția să refacem acele străzi. Nu îmi doresc să fiu în pielea cetățenilor de acolo. Constructorul ar fi dorit să amâne aceste lucrări pentru anul viitor, ceea ce nu este posibil”, a explicat primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie.

În conferința de presă de astăzi, acesta a lăsat de înțeles că lucrările vor continua cu aceeași firmă, doar că pentru ultima parte a acestora va fi desemnat un diriginte de șantier, pentru continuarea lor, în bune condiții.   

  

Cel mai probabil, societatea care a executat până acum lucrările va fi amendată, pentru că modul cum a semnalizat realizarea acestora.

Advertisements

Related posts

Ședințe peste ședințe pentru a face ordine în haosul generat de noile semafoare! Iată ultimele decizii

Marius Parteni

Încasari de peste 100.000 de lei, la Zilele municipiului Pașcani

Răzvan Grecu

Revelion pe platoul din fața Primăriei Pașcani, cu muzică populară, șampanie și foc de artificii

Oana Cordoneanu
Încarcă...