NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pași importanți pentru construcția bazinului de înot, la Pașcani

Bazinul de înot ce va fi construit la Pașcani, în vecinătatea sălii de sport din Complexul Sportiv Municipal, a ajuns într-o nouă etapă. Este vorba despre cea în care execuţia lucrărilor şi asistenţa tehnică din partea proiectantului pentru acest obiectiv de investiţii au fost scoase la licitaţie pe platforma electronică de achiziţii publice.

Cu 8,92 milioane de lei, Compania Naţională de Investiţii vrea să construiască la Paşcani un bazin de înot didactic. Ofertele trebuie depuse până pe 3 februarie 2021, iar componenta financiară contează în proporţie de 60%.

Durata de execuţie din momentul încredinţării contractului este de un an de zile. Mult timp acest proiect a fost blocat la nivelul Companiei Naționale de Investiții București. Fosta administrație a completat mare parte din documentație, doar la presiunea actualei echipe, care se află la conducerea Pașcaniului.

  
Advertisements

Related posts

Traficul din Podu Iloaiei, dirijat începând de luni. Plan pentru construcția unei pasarele

Redacția

Eco Salubritate și Prest Serv Apa bune de plată! Zuzan a câștigat procesele, iar cele două societăți ale Consiliului Local trebuie să-i plătească sume consistente de bani!

Răzvan Grecu

Întrebări de la cetățeni! Când vom avea funcțional iluminatul festiv? Iată răspunsul Primăriei

Marius Parteni
Încarcă...