NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Secretarul Mircea Zuzan acuzat de viceprimarul Axinte că nu-şi face treaba!“Acest cetăţean care este viceprimar nu cunoaşte administraţie. Se bate pe acelaşi loc cu Zanet. Eu mi-am făcut treaba. Săptămâna viitoare voi prezenta dovezile!”

Războiul din administraţia condusă de primarul Dumitru Pantazi continuă. Reprezentanţii societăţii civile au acuzat că la audienţele de astăzi ţinute de viceprimarul Vasile Axinte acesta a dat vina pe secretarul Mircea Zuzan că proiectele de hotărâre împotriva ApaVital şi ARSACIS nu au fost puse pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna octombrie.

Domnul viceprimar Vasile Axinte nea răspuns astăzi la o întrebare adresată cu o zi înainte. Noi, ca şi iniţiatori a celor două hotărâri de Consiliu Local am întrebat de ce acestea nu au fost puse pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna octombrie, deşi termenele legale erau îndeplinite. Viceprimarul Axinte a dat vina pe secretarul Mircea Zuzan că nu şi-a îndeplinit îndatoririle pentru ca aceste proiecte să fie discutate”, a acuzat Moţatu.

De partea cealaltă secretarul municipiului, Mircea Zuzan, l-a acuzat pe Axinte că nu cunoaşte administraţie publică şi că mai rău, nici nu are capacitatea de a învăţa.

  

 “Acest cetăţean care este viceprimar nu cunoaște administraţie şi nici nu o învaţă pentru că nu are cum. Am să fac o conferinţă de presă după alegeri să vă arăt toate documentele oficiale. El nu are competenţe pentru a verifica procedurile, el este de fapt un cetăţean care se bate cu Zanet pe acelaşi post, pe aceleaşi atribuţii şi funcţii”, a răspuns Mircea Zuzan.

 Contactat telefonic viceprimarul Vasile Axinte a negat că ar fi transmis un astfel de mesaj cetăţenilor prezenţi în audienţe subliniind faptul că el nu are atribuţii în convocarea şedinţelor de Consiliu Local şi prin urmare nici a ordinei de zi.

 “Nu eu hotărăsc asta, nu eu decid. Ordinea de zi o face secretarul împreună cu primarul, asta i-am spus lui Moţatu. Eu nu am nimic împotrivă să le introducă și astăzi şi mâine, pentru mine nu contează când le introduce pe ordinea de zi. Ăsta a fost răspunsul meu. Problemea cealaltă, cu secretarul, a apărut o discuţie că aceste proiecte pot fi dezbătute doar în şedinţă ordinară. Asta i-a transmis el primarului în luna octombrie. Acum a spus că se poate şi-n extraordinară, şi-n de îndată. Oricum sunt mari probleme cu PSA din cauza datoriilor, a replicat viceprimarul Vasile Axinte.

 Menționăm că proiectele inițiate de societatea civilă îndeplinesc din punct de vedere legal toate condițiile pentru a fi supuse aprobării aleșilor locali, dar acest lucru a fost și este evitat din considerente care cu siguranță au legătură cu campania pentru alegerea președintelui.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Jumătate din bugetul de investiţii pe 2016 al Consiliului Județean se duce în asfalt

Redacția

Cuvinte de mulțumire din partea primarului pentru consilieri și colaboratori

Marius Parteni

O pacientă a murit după ce ambulanța în care se afla s-a răsturnat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site