NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Intrarea spre suburbia Blăgești va fi amenajată corespunzător, anul viitor

Șefii Primăriei Pașcani spun că de anul viitor se vor ocupa de amenajarea corespunzătoare a străzii de acces către suburbia Blăgești, cea care asigură accesul odată cu redeschiderea barierei.

În conferința de presă de astăzi, de la sediul Primăriei Pașcani, primarul Marius Pintilie a precizat jurnaliștilor că nu este mulțumit de modul de organizare a circulației.

„Suntem conștienți de acest amănunt, că nu avem un trafic corespunzător. De anul viitor se va trece la realizarea unei căi adecvate. Am avut multe discuții la nivelul Companiei de Drumuri Naționale și Europene. Promisiunea este că cineva abilitat se va ocupa de aceste lucrări”, a declarat astăzi primarul Marius Pintilie.

Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului, a explicat că angajații administrației locale s-au ocupat de curățenie, în zona de acces spre Blăgești.

  

Proiectul privind redeschiderea barierei către suburbia Blăgești a fost demarat din timpul fostului primar PNL, Grigore Crăciunescu.

Advertisements

Related posts

Cartelele preplătite pot fi cumpărate fără buletin până pe 31 martie 2020

Redacția

Situația se complică în dosarul „AgroComplex”: societatea a cerut despăgubiri de la stat pentru culturile distruse în cuva barajului

Răzvan Grecu

Proiect judeţean pentru consolidarea şi reabilitarea corpului B al Şcolii Speciale Paşcani

Ema Roman
Încarcă...