RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primarul din Brăila, după decizia CCR referitoare la portul măştii: Aştept şi anularea măsurilor absurde privind restricţiile de circulaţie după ora 22.00 şi eliminarea certificatului verde sau cum se cheamă el

Primarul din Brăila, Viorel Marian Dragomir (PSD), salută decizia Curţii Constituţionale referitoare la portul măştii în spaţiile deschise şi anunţă că aşteaptă ”şi anularea celorlalte măsuri absurde precum interzicerea circulaţiei după ora 22.00 sau obligativitatea certificatului verde”. Primarul spune că vrea revenirea la o viaţă normală – relatează news.ro.

”Purtarea măştii în spatiile publice (pe stradă), la locul de muncă – anulată de Decizia Curţii Constituţionale a României!!!  Ordonanţa Guvernului 192/2020 – Neconstituţională!!! Logic, vor anula şi toate amenzile!!!  Aştept şi anularea măsurilor absurde privind  restricţiile de circulaţie după ora 22.00 şi eliminarea certificatului verde sau cum se cheamă el. Aştept revenirea la viaţa normală!”, scrie, marţi seară, într-o postare pe Facebook, primarul municipiului Brăila, Marian Viorel Dragomir, citat de news.ro.

Edilul spune că s-a opus întotdeauna în plan local măsurilor absurde, dar că a avut de luptat cu ”prefecţi slugarnici” şi astfel a fost obligat să respecte prevederile legale atâta timp cât au fost în vigoare.

”Întotdeauna m-am opus măsurilor absurde de pe plan local, m-am luptat cu prefecţi slugarnici, lipsiţi de logică si bun simţ, dar a trebuit să respect prevederile legale stabilite pe plan naţional atât …. cât au fost în vigoare!! 

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bob Dole, fost senator Republican de frunte, candidat la președinția SUA, erou de război, conservator principial – a decedat la 98 de ani

Redacția

Ciucă: Avem o iarnă grea în față. Să o pregătim cu înțelepciune

Redacția

Universitatea Craiova, mesaj pentru Edi Iordănescu – Fotbaliștii care trebuie să joace la naționala României

Redacția
Încarcă...