NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăriile din Lespezi și Sirețel cumpără tablete pentru elevi

Elevii din Lespezi și Sirețel vor avea acces la școala online. Primăriile din cele două localități vor aloca fonduri pentru achziționarea de tablete, copiilor care nu au posibilitatea să poată urma cursurile online, metodă de desfășurare a învățământului, în această perioadă de criză sanitară. La Lespezi vor fi achiziționate 600 de tablete pentru elevii care nu au astfel de mijloace digitale. La ele va fi inclus și internetul.  

”Învățământul este cheia viitorului!Copiii noștri sunt viitorul!Primăria Lespezi a stabilit achiziționarea a 600 de tablete, pentru a veni în sprijinul tuturor elevilor și al profesorilor!
Tabletele vor avea acces la internet și vor putea fi folosite pentru parcurgerea orelor online.Susținerea educației este o prioritate!!!”,
este mesajul postat pe pagina de facebook a Primăriei Lespezi.

Și Primăria Sirețel va investi pentru achiziționarea a 150 de tablete, venind în sprijinul copiilor care nu au astfel de mijloace digitale. Au avut loc discuții la nivelul fiecărei clase, și s-a hotărât câte astfel de dispozitive vor fi cumpărate.

În ultimele zile, și în municipiul Pașcani, cât și la Tătăruși, administrațiile locale au anunțat că vor achiziționa tablete, pentru ca toți elevii să aibă acces la învățământul online.

  
Advertisements

Related posts

Asfaltarea a șapte ulițe din Ciohorăni costă 150.000 euro

Redacția

Incendiu la o gospodărie din Vânători

Redacția

Bărbat din Moțca prins după ce a furat bani din casa unui bătrân

Redacția
Încarcă...