NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos: Concurs pentru un post de inspector în cadrul Compartimentului de Evidența Persoanei

Primăria orașului Târgu Frumos organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant. Acesta este de inspector I principal în cadrul Compartimentului Evidența Persoanelor și cuprinde 3 etape: selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.

 Concursul va avea loc pe data de 3 martie, proba scrisă, ora 10.00, la sediul Primăriei Târgu Frumos. Data și ora interviului vor fi anunțate după proba scrisă. Condițiile pentru a putea participa la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă sau echivalentă în profil științe juridice, științe administrative, științe economice sau informatică, și minim 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de execuție de grad profesional.  Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 10-17 februariela secretariatul comisiei de concurs.

loading...
Advertisements

Related posts

Orașul Târgu Frumos a caștigat războiul cu Mafia. Au vrut să radă orașul de pe hartă

Redacția

Tronsonul Târgu Frumos – Ruginoasa a fost reabilitat. Începând de astăzi se circulă fără probleme

Ema Roman

SCANDAL la un liceu din Târgu Frumos: ELEVI de clasa a IX-a, filmaţi făcând SEX în toaleta şcolii (VIDEO). Polițiștii îl caută pe autorul postării imaginilor pe internet!

Redacția
Încarcă...