RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Paşcani va distribui flori pentru înfrumuseţarea spaţiilor verzi din zona locuințelor. Cetățenii trebuie să depună cereri până pe 31 martie 2023

Primăria Municipiului Pașcani, prin Serviciul Seră și Spații Verzi, va distribui și anul acesta cetățenilor, flori pentru înfrumusețarea zonelor din apropierea locuințelor. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cristian Rățoi, în conferința de presă de la sediul administrației locale, de joi, 19 ianuarie.

Cererile pentru obținerea florilor trebuie depuse, de pășcăneni,  la Ghișeul Unic din cadrul primăriei, până la data de 31 martie, anul curent.

Advertisements

„La seră se desfășoară o activitate intensă pentru obținerea celor 300.000 de flori anuale și 20.000 de flori bianuale. Îi rog pe locuitorii municipiului Pașcani, că până la data de 31 martie să depună la primărie cerere pentru înfrumusețare a spațiilor verzi care sunt pe domeniul public, în apropierea locuințelor dumnealor. Mă refer chiar la cei care locuiesc și la blocuri şi la case. Deci îi rog până pe 31, ca să știm exact ce anume dăm la populație și ce anume rămâne nouă. În fiecare an s-a spus această dată, în fiecare an s-a depășit această dată. Am făcut tot posibilul să îi ajutăm să le dăm de la sere, dar aș vrea anul acesta să avem o situație foarte clară cu privire la ce flori trebuiesc date locuitorilor din Pașcani”, a declarat Cristian Rățoi.

Florile se pot acorda persoanelor fizice, juridice, și Asociațiilor de Proprietari.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Buruieni cât vezi cu ochii, în curtea unei grădiniţe din Paşcani

Redacția

A început sezonul de combatere a căderilor de grindină

Redacția

Vești bune! A fost semnat contractul de finanțare pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Iași, în valoare de 509,2 milioane euro!

Răzvan Grecu
Încarcă...