RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorEveniment

Primăria Moțca nu renunță la evenimentele cu tradiție organizate în luna decembrie

fara-brad-de-craciun-la-betleem,-unde-razboiul-din-gaza-umbreste-sarbatoarea-nasterii-domnului

”Ordonanța austerității”, cea care vizează reducerea cheltuielilor pe anul 2023, în vederea încadrării în ținta de deficit bugetat, taie și din bugetul Primăriei Moțca, pentru organizarea evenimentelor din luna decembrie.Însă pentru a susține aceste activități cu tradiție, primarul comunei, Serioja Constantin Hobincă a spus că s-a găsit o soluție. Cu ajutorul sponsorilor, aceste evenimente vor avea loc.

”Urmare a restricțiilor impuse de Ordonanta nr 90/27.10.23 am fost nevoiți să apelăm la sponsori pentru buna desfășurare a evenimentelor lunii decembrie devenite tradiționale deja pentru a fi organizate de către administrația publică locală, printre care:

Pomul de Crăciun, constând în pachete cu dulciuri pentru 640 de copii din școlile și grădinițele din comuna Moțca, care vor fi predate până pe 19.12.2023 conducerii școlii pentru a fi distribuite până pe 22.12.2023.

MULTUMIM MULT firmei KOSAROM din Pașcani care a sponsorizat cu toată suma necesară acestui obiectiv.

  

– Festival de Datini și Obiceiuri de An Nou de pe 31.12.2023 din Curtea Căminului Cultural Moțca ce va începe de la ora 12,00.

– NUNTA DE AUR de pe 27.12.2023, ora 13,00, unde cele 14 familii care în cursul anului 2023 au împlinit 50 de ani de la căsătorie, adică au fost căsătoriți în anul 1973.

– CENTENAR 2023 în care vom felicita pe domnul OJICA VASILE, veteran de război, care împlinește 100 de ani de viață pe 22.12.2023.

Mulțumim și celorlalte firme care au făcut sponsorizări și fără de care nu ar fi fost posibilă organizarea acestor evenimente:

DAROCONSTRUCT,

MOLDCARPATI,

SIMMAR,

LORIMER,

TV SAT,

BCC,

POPAS MOȚCA.

Sponsorilor le doresc un an mai bun în anul ce vine, cifra de afaceri și profit mai mare … iar pe viitor să le păstreze Dumnezeu obiceiul de a sponsoriza u.a.t.-ul pe teritoriul căreia și comunitatea cu care își desfășoară activitățile economice.

DOAMNE-AJUTĂ!”, a anunțat primarul comunei Moțca, pe pagina sa de facebook.

Related posts

Handbalistele de la Liceul ,,N.Iorga”, Locul I la prima ediție a Campionatului de handbal feminin din Pașcani ! (Foto și video)

Carmen Bălăceanu

23 de ani de închisoare pentru traficanţii din Miroslovești

Oana Cordoneanu

Profesor: Rușii vor bombarda zone din apropierea granițelor României și Poloniei

Redacția
Încarcă...