RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Prima reacție a lui Mbappe, după finala CM. Două cuvinte au primit peste 5 milioane de reacții

Kylian Mbappe nu a avut nicio reacție publică în primele ore de la terminarea finalei Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, însă a postat o promisiune, la aproape o zi după meci.

Fotbalistul Franței și al celor de la PSG le-a promis suporterilor că naționala sa va reveni mai puternică, iar milioane de oameni au reacționat în doar câteva minute. 

„Nous reviendrons” (n.r. – ne vom întoarce), a scris Mbappe pe Instagram, unde a primit circa 5 milioane de reacții în mai puțin de o oră. 

Mbappe, cel mai bun marcator al Campionatului Mondial din Qatar, a reușit să înscrie cea mai rapidă „dublă” din istoria competiției, după ce a marcat de două ori, în doar 37 de secunde și a egalat-o pe Argentina care se pregătea de victorie în doar 90 de minute.

  

De asemenea, el e primul jucător care reușește să înscrie 10 goluri la Campionatul Mondial până la împlinirea vârstei de 24 de ani, scrie gsp.ro. 

În prelungirile întâlnirii, atacantul francez a devenit golgheterul competiției, cu 10 reușite, după ce a înscris și cel de-al treilea său gol în meci. 

adevarul

Related posts

David Popovici uimește întreaga lume: „Parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni”

Redacția

16 MEDALII DINTR-UN FOC! SUCCES MAJOR PENTRU ATLEŢII DIN PAŞCANI

Ema Roman

Juniorii fotbaliști de la ACS Viitorul Târgu Frumos 2020, premiați de primarul din Târgu Frumos pentru rezultatele de excepție. Sunt cei mai buni din țară la categoria lor de vârstă!

Carmen Bălăceanu
Încarcă...