NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prima dimineață în carantină totală. Măsurile excepționale au transformat Capitala într-un oraș aproape pustiu

Este prima dimineață în care sunt în vigoare articolele din Ordonanța militară 3. Sunt filtre de poliție pe toată raza municipiului București, iar armata va asigura paza inclusiv a unor obiective care, până în prezent, erau păzite de jandarmi. Fiecare persoană care iese din casă trebuie să prezinte o declarație pe proprie răspundere sau o adeverință de la angajator. 

Măsurile excepționale prevăzute în Ordonanța militară 3 au transformat Bucureștiul într-un oraș aproape pustiu. Pe străzi mai sunt doar câteva mașini, iar stațiile de autobuz sunt aproape goale. 

Descarcă AICI declarația pe propria răspundere și AICI adeverința de la angajator.

În România au fost confirmate, până acum, 906 infecții cu coronavirus. 86 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. În total, în România au murit 17 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. 

Textul integral a Ordonanței militare 3:

Având în vedere dispozițiile art. 24 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 22 din 21 ianuarie 1999, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 453/2004, cu modificările și completările ulterioare.

Continuarea pe www.digi24.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Cine îi vopsește părul Adelinei Pestrițu cât timp se află în izolare

Redacția

Primăriile pot depune proiecte cu finanţare din Fondul Special

Redacția

Președintele, depre legea câinilor maidanezi: O promulg fără rețineri în forma în care a trecut prin Parlament

Redacția
Încarcă...