NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Preşedintele Klaus Iohannis vine la Iaşi de Ziua Unirii, pe 24 ianuarie

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, la Iaşi, la manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române, el urmând să ajungă la Iaşi direct de la Chişinău, unde va face o vizită oficială în perioada 22-23 ianuarie.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Cristian Adomniţei, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis va ajunge la Iaşi pe 24 ianuarie, pentru a participa la manifestările organizate în oraş de Ziua Unirii.

Şeful statului va veni la Iaşi direct de la Chişinău, unde se va afla în perioada 22-23 ianuarie, aceasta fiind prima vizită externă a șefului statului.

  

În ultimii trei ani, fostul preşedinte Traian Băsescu nu a participat la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi. Ultima prezenţă a acestuia la manifestările de Ziua Unirii a fost în 2011, când a fost huiduit de mulţime, atât pe parcursul discursului, cât şi în momentul în care a fost intonat imnul de stat.

Primăria Iaşi nu a comunicat deocamdată programul manifestărilor oficiale care vor fi organizate pe 24 ianuarie în Piaţa Unirii din municipiu. În ultimii ani, programul evenimentului a cuprins depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, discursuri ale oficialităţilor, defilarea militarilor, precum şi Hora Unirii.

Primarul PSD Gheorghe Nichita nu a precizat până în prezent dacă premierul Victor Ponta va fi prezent la manifestările ce vor fi organizate la Iaşi, pe 24 ianuarie.

sursa ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

PSD a câștigat alegerile și la Pașcani! AUR ocupă poziția a III-a! Vezi rezultatele complete pe secțiile de votare din municipiu!

Răzvan Grecu

Cristian Rățoi a preluat o nouă funcție în cadrul PRO România Iași

Marius Parteni

PSD Paşcani pe un butoi cu pulbere. Se anunţă decizii importante pentru imaginea formaţiunii

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site