RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul Ciucă, după întâlnirea cu oamenii de afaceri francezi: ”România se bucură de încrederea investitorilor străini/ Am mulțumit investitorilor francezi pentru cele peste 125.000 de locuri de muncă din țara noastră”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, printr-un mesaj publicat pe Facebook, după întâlnirea cu oamenii de afaceri francezi: ”România se bucură de încrederea investitorilor străini”.

Primul ministru a mai spus că le-a mulțumit investitorilor francezi pentru cele peste 125.000 de locuri de muncă din țara noastră.

  • ”România se bucură de încrederea investitorilor străini, fapt reconfirmat în această seară la întâlnirea cu reprezentanții comunității de afaceri din Franța, unul dintre cei mai importanți parteneri comerciali. Parteneriatul nostru Strategic, ale cărui beneficii sunt transpuse în sprijinul constant pe care îl primim pentru garantarea securității cetățenilor, prin prezența militarilor francezi în țara noastră, pentru atingerea obiectivelor naționale – aderarea la Spațiul Schengen și la OCDE – este pus în valoare și de relațiile noastre economice. Am mulțumit investitorilor francezi pentru contribuția la dezvoltarea economiei românești și pentru cele peste 125.000 de locuri de muncă create în țara noastră. I-am asigurat că Guvernul României rămâne același partener de dialog responsabil, orientat spre susținerea unui climat de afaceri atractiv atât pentru dezvoltarea noilor proiecte de investiții, cât și pentru relocarea acestora din zona de conflict sau din zone mai îndepărtate.

Citește și…

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Scădere a turiștilor români și străini pe litoral: ”Fără tichetele de vacanță numărul ar fi fost chiar și mai mic” / ”România, din păcate, nu a atras și continuă să nu atragă turiști străini”

Redacția

Liberalii se reunesc în Consiliul Naţional, după demisia lui Cîțu / Pe ordinea de zi – convocarea Congresului extraordinar

Redacția

Ciucă îl așteaptă pe Hellvig în PNL: Este oricând binevenit. Apreciez ce a făcut în politică și la conducerea SRI

Redacția
Încarcă...