NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Premierea olimpicilor la Liceul Teoretic « Miron Costin » Pașcani

 

Comunicat de presă: Vineri, 12 iunie, anul școlar s-a încheiat la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani cu o premiere specială, alături de cea de la clasă.

 

Conducerea școlii a premiat cei trei șefi de promoție de la gimnaziu și liceu și  70 de elevi de la ciclul primar, gimnazial și liceal care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele școlare, oferindu-le diplome și cărți.   De asemenea, au fost premiate echipele de fotbal și baschet ale liceului și gimnaziului, corul școlii „Rază de soare”,  cele două trupe de teatru „Fenomenalii” și „Suflet și mască”, Consiliul Elevilor și trupa de dans „Iris”, grupurile „Buburuzele” și Țărăncuța” de la ciclul primar.

Nici profesorii coordonatori nu au fost uitați, ei urcând pe scenă alături de elevii lor pentru a-și primi premiile.

Premieri speciale au fost și pentru elevii din Corul școlii, dar și din trupele de teatru, care anul acesta au terminat  liceul îndreptându-se spre universitate.

La festivitate au fost prezenți, în număr foarte mare, ca de obicei, părinții și bunicii copiilor, un sprijin constant al activităților liceului.

loading...
Advertisements

Related posts

O nouă opțiune de muncă pentru profesorii din preuniversitar: plata cu ora

Redacția

Modul de înscriere la grădiniță și clasa pregătitoare se modifică. Cererile vor fi trimise online, iar calendarul este anunțat luni

Redacția

„Fenomenul Procopiu“, descoperirea epocală premiată cu o maşină Moskvitch în loc de Premiul Nobel pentru Fizică

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site