NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Posturi de şefi, libere, la Protecţia Mediului, Spitalul Militar sau DSP

Zeci de instituţii publice au lansat concursuri de recrutare personal. Potrivit portalului guvernamental posturi.gov.ro, cele mai multe posturi sunt disponibile în mediul administrativ.

 

 

Printre angajatori se numără primăriile din Iaşi (doi consilieri), Comarna (doi inspectori şi un referent), Cotnari (patru inspectori), Schitu-Duca (un bibliotecar), Hălăuceşti (un paznic şi un referent) şi Leţcani (un inspector asistent). Totodată, la Agenţia pentru Protecţia Mediului va fi recrutat un şef la Biroul Buget, iar la Unitatea Militară 02534 (Spitalul Militar), un şef la Biroul managementul calităţii serviciilor medicale şi un muncitor.

În mediul administrativ, concursuri au mai fost anunţate la Direcţia de Statistică (un expert), Casa de Cultură a Municipiului (un referent şi o îngrijitoare), Casa de Cultură a Studenţilor (un consilier şi un referent) şi la Direcţia de Asistenţă Comunitară (un paznic şi un asistent medical). În sistemul sanitar, un post important scos la concurs este la Direcţia de Sănătate Publică, respectiv de şef al Serviciului Administrativ.

În acelaşi timp, Spitalul „Dr. C.I. Parhon” va angaja un economist şi patru asistenţi medicali, iar Spitalul de Recuperare, o infirmieră şi o asistentă medicală. În sistemul de învăţământ, posturi sunt disponibile la Colegiul Tehnic „Ioan C. Ştefănescu (un muncitor, un paznic şi un administrator patrimoniu), Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” (un administrator financiar şi trei îngrijitoare), Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” (un mediator şcolar), Colegiul Economic Administrativ (un informatician), Şcoala Gimnazială Moţca (un fochist şi un secretar) şi Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” (un fochist). Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental posturi.gov.ro. 

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

 

Advertisements

Related posts

Tir încărcat cu bușteni, blocat pe DN 28A la Moțca

Oana Cordoneanu

Propunerile PNL pentru lista de investiții și bugetul pentru anul 2020

Marius Parteni

Spitalul Municipal Pașcani angajează arhivar și bucătar

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site