RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Polițiști rutieri puțini! Comisia de Organizare a circulației își pune speranța doar în activitatea acestora

Comisia Tehnică de Organizare a Circulației Rutiere de la nivelul Primăriei Pașcani a avut astăzi programată o nouă întâlnire. Au fost discutate o serie de probleme legate de siguranța la circulația rutieră, pe unele străzi.

Au fost sesizări din partea cetățenilor de pe străzile ”Camil Petrescu”, ”Calea Iașului” și ”Ștefan cel Mare și Sfânt”. Se dorea montarea de limitatoare de viteză pentru siguranța traficului.

În cadrul întâlnirii s-a pus accent pe organizarea unor ample activități din partea Biroului de Poliție Rutieră, pentru limitarea vitezei. Comisarul șef Bogdan Manta, șeful Biroului Rutier, a explicat faptul că serviciul ce îl conduce se confruntă cu o acută lipsă de personal.

Avem echipamente, dar nu avem oameni! Facem față cu greu solicitărilor pe această arie de activitate”, a susținut comisarul șef Bogdan Manta.

  

Membrii comisiei au amânat luarea unor decizii, pasând în sarcina polițiștilor rutieri responsabilitatea unor acțiuni, deși puteau fi luate unele decizii.

Spre exemplu, la intersecția străzilor ”Camil Petrescu” cu ”Sportului”, în dreptul Creșei și Grădiniței, ar putea fi amenajate trotuarele prin amplasarea de borduri. Asta ar asigura cale de acces pietonilor. Pe străzile unde circulă camioane de mare tonaj, ar putea fi limitat traficul la 40km/oră.

Related posts

CLP EcoServ S.R.L. solicită aprobarea urgentă a bugetului

Răzvan Grecu

Ultima săptămâna în care beneficiați de bonificația de 10 % la achitarea taxelor și impozitelor locale

Teona Gherasim

Dezinsecția municipiului, etapa a doua, se realizează la noapte! Închideți ferestrele!

Marius Parteni
Încarcă...