NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițist, lovit cu picioarele de o femeie! Întreg scandalul s-a petrecut într-un magazin

O femeie a fost trimisă în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Aceasta este acuzată că, pe lângă furturi din supermarketuri, ar fi bătut un agent chiar în sediul Poliției Municipiului Iași. Anchetatorii susțin că aceasta l-ar fi lovit pe polițist cu piciorul în zona umărului

Dosar șocant, ajuns pe rolul instanțelor ieșene! O femeie va fi nevoită să dea ochii cu magistrații, după ce a fost acuzată că a agresat un om al legii.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus zilele trecute trimiterea în judecată a Ginei Carmen Cherar, sub acuzațiile de ultraj și furt calificat în formă continuată.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpata, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Prinsă la furat

Anchetatorii ieșeni au precizat că femeia ar fi comis trei furturi din diverse supermarketuri din oraș.

„În zilele de 24 iunie, 2 iulie și, respectiv, 19 august 2016, inculpata a sustras produse alimentare și nealimentare din mai multe supermarketuri din municipiul Iași”, a menționat Elena Cătălina Jașcanu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

  

Potrivit procurorilor, ultrajul a avut loc după ce femeia ar fi fost prinsă a doua oară la furat din supermarket.

În ziua de 2 iulie 2016, în jurul orei 15:00, după ce reprezentanții unuia dintre magazinele păgubite au formulat o plângere penală față de inculpată, aceasta a fost luată în custodie de către agenții din cadrul Secției III de Poliție pentru cercetări. În acest context, inculpata a exercitat acte de violență fizică în sediul Poliției Municipiului Iași față de un agent aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, lovindu-l pe acesta cu piciorul în zona umărului stâng”, a încheiat Elena Cătălina Jașcanu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

BZI

Advertisements

Related posts

Un tânăr de 23 de ani a murit călcat de trenul Suceava – București

Redacția

Riscă ani grei de pușcărie pentru distrugerea mormântului domnitorului Cuza de la Ruginoasa

Marius Parteni

Un bătrân a rămas fără economiile pe care le ascunsese într-un… borcan. Iată unde îl ținea!

Marius Parteni
Încarcă...