RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Polițist de frontieră târât de la un mal la altul prin apă de către braconieri cu o barcă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia au depistat doi cetăţeni români care pescuiau în perioada de prohibiție și dețineau peste 80 de kilograme de peşte. Pe timpul intervenției, unul dintre pescari a pus ambarcațiunea în mișcare, iar unul dintre polițiștii de frontieră a fost tras în apă, astfel fiindu-i pusă viața în pericol, arată un comunicat al instituției.

În data de 06.05.2020, acţionând în baza unor informaţii, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, județul Tulcea, au organizat o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului piscicol în zona de competenţă.

Pe raza localității Periprava, la malul canalului Sulimanca, o fost observată o ambarcațiune în care se aflau două persoane, care scoteau din mai multe unelte de pescuit peşte din specia somn.

Polițiștii de frontieră au somat pescarii și au intervenit pentru reţinerea acestora, unul urcând în barcă pentru imobilizarea persoanelor, iar celălalt efectuând manevre de oprire a ambarcaţiunii la mal. Pe timpul intervenției unul dintre pescari a pornit motorul bărcii, trăgându-l prin apă pe poliţistul de frontieră aflat pe uscat, până pe malul opus.

  

ZIARUL DE IASI

Related posts

Ophiojura, creatura marină bizară cu brațe lungi și plină de dinți care este singurul supraviețuitor al unei evoluții de 180 de milioane de ani VIDEO

Redacția

Marcel Ciolacu: Fondurile alocate pentru investiții vor fi de 7,2% din PIB în 2024

Redacția

Ministerul Dezvoltării anunţă reguli noi pentru construirea grădiniţelor: vor fi verzi și sustenabile

Redacția
Încarcă...