NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PNL Pașcani despre situația micilor fotbaliști care se antrenează în parc. „Sunt copiii pășcănenilor, trebuie să aibă acces la baza sportivă de la CSM”!

Liderii PNL Pașcani au comentat la solicitarea Actualitatea Tv și NewsPascani.com situația copiilor de la Clubul Sportiv Școlar, care se antrenează prin parcuri. Aceștia susțin că micuții trebuie să aibă acces la baza sportivă din cadrul CSM Pașcani.

 

  

În conferința de presă de la finele ședinței Consiliului  Local de ieri, cei din PNL au spus despre acest subiect. „Ministerul  a făcut un experiment nefericit cu aceste cluburi școlare. Indiferent de probleme, sunt copiii pășcănenilor noștri. Așa cum am solicitat anul trecut ca terenurile de sport să fie lăsate la dispoziția copiilor, așa susținem și acum că acei copii trebuie să se pregătească la baza CSM. Necondiționat și fără taxe. Sunt copiii pășcănenilor”, a susținut Marius Pintilie, președinte PNL Pașcani.

Advertisements

Related posts

Primăriile obligate să înscrie adresele din localitate într-un registru electronic public. Vezi cum se ține evidența la Primăria Pașcani

Teona Gherasim

Primarul aduce mereu în discuție problema datoriilor moștenite de la Crăciunescu. Fostul edil se plângea de dotoriile lăsate de administrația Rățoi – Pantazi (DOC)

Marius Parteni

Taxa de salubrizare nemulțumește cetățenii din suburbii! Primarul promite modificarea hotărârii!

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site