RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Declarație neașteptată a viceprimarului Vasile Axinte: „În Primărie încă se mai cere șpagă!” Cine este acel ”cuiva” căruia trebuie să-i dai “ceva” ca să rezolvi o problemă în Primărie?

Declarații surprinzătoare a viceprimarului Vasile Axinte despre corupția din Primăria Pașcani. Prezent în emisiunea “În Obiectiv”, difuzată de postul Actualitatea TV în data de 13 martie, acesta a admis că în administrația locală se mai cere spagă. El a precizat că împreună cu primarul Dumitru Pantazi și administratorul public Gică Zanet luptă împotriva unei structuri ce funcționează de mult timp în această instituție.

 

Edilul a explicat că sunt unii funcționari publici care nu răspund la solicitările sosite din partea cetățenilor și persoanelor juridice în termenul de 30 de zile. Aceștia ar dosi, conform declarației viceprimarului, hârtiile în sertare și ar solicita șpagă pentru a le rezolva. Vasile Axinte a mai adăugat că el luptă pentru imaginea sa, pentru a nu fi confundat cu acest grup ce activează în Primărie.

  

 „O spun aicea cu toată convingerea, chiar dacă unii o să se supere: se face încă trafic de influență. S-a făcut și se face încă în Primărie. Încercăm să ne luptăm cu acest lucru. Încă mai sunt adrese sau cereri de la cetățeni sau de la diferiți agenți economici la care încă nu s-a dat răspuns, deși a trecut acel termen de 30 de zile. De mult a trecut acest termen. În fine… rămân undeva dosite într-un sertar. Se găsesc tot felul de motive puerile, zic eu, numa de dragul de a trece acel agent economic sau persoană fizică neapărat pe undeva…Încă mai sunt și eu susțin acest lucru și mă lupt ca eu să nu mă confund cu ei, iar pentru asta, nu ați auzit probabil, dar eu port discuții aprinse cu anumite persoane din Primărie. Există o structură care funcționează de ani încoace. Mi se spune des că dacă vrei să rezolvi ceva în Primărie trebuie să dai ceva cuiva prin interpuși sau prin altceva”,  a declarat, în emisiunea “În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV, viceprimarul Vasile Axinte.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ministrul Mediului: Cel puţin 3.000 de lei pentru casarea unei maşini mai vechi de 15 ani, din 1 iulie

Redacția

Traseul autostrăzii A8 Târgu-Mureş – Iaşi, regândit pentru salvarea unor proprietăţi

Redacția

Semafoarele au fost reparate. Astăzi s-au făcut probele!

Răzvan Grecu
Încarcă...