NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Planurile de iarnă ale executivului: Patinoar natural, luciul de apă de la Peștișorul și Ștrandul Municipal scoase la licitație

În goana după bani la bugetul local șefii executivului local caută cu disperare soluții pentru a face rost de aceștia. Prin urmare ei sunt dispuși să concesioneze unele zone din municipiu ce pot deveni atractive, iar pe altele se amenajează.

 

 Pășcănenii vor avea din această iarnă un patinoar. Decizia este deja luată la nivel de Primărie, numai că trebuie pusă în practică. Locația aleasă este ștrandul abandonat din Parcul Peștișorul. Acesta urmează a fi igienizat și pregătit pentru o asemenea destinație. Nu va fi un patinoar dotat cu instalație de îngheț a apei, ci unul natural. Angajații Primăriei vor pune apă în bazin, iar odată cu scăderea temperaturilor se va forma gheața.

Advertisements
  

 Planul exectuvulului local cuprinde și ștrandul municipal. Acesta va fi scos la licitație în această iarnă, astfel încât cel care își va adjudeca licitația să deschidă ștrandul la începutul sezonului cald de anul viitor. Șefii Primăriei nu vor să încaseze mulți bani de la cel care va prelua ștrandul, dar vor pune o serie de condiții cum ar fi: amenajarea locației corespunzător, cu șezlonguri, loc de joacă pentru copii, zonă cu nisip și un bar.Și luciul de apă din Parcul Peștișorul poate fi concesionat. Condiția este aceea ca zona să fie amenajată și să devină un de agrement.  

 Citește și: { loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Președintele PC, Daniel Constantin, la Pașcani, despre punerea sub acuzare a premierului Victor Ponta: “Nu există motive pentru care să fie suspendat sau să își dea demisia”

Ema Roman

Prima generație de femei mecanic de locomotivă, formată și angajată de Grup Feroviar Român

Redacția

Boierii de la Apavital: Vezi salariile lor!

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site