NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Planurile de iarnă ale executivului: Patinoar natural, luciul de apă de la Peștișorul și Ștrandul Municipal scoase la licitație

În goana după bani la bugetul local șefii executivului local caută cu disperare soluții pentru a face rost de aceștia. Prin urmare ei sunt dispuși să concesioneze unele zone din municipiu ce pot deveni atractive, iar pe altele se amenajează.

 

 Pășcănenii vor avea din această iarnă un patinoar. Decizia este deja luată la nivel de Primărie, numai că trebuie pusă în practică. Locația aleasă este ștrandul abandonat din Parcul Peștișorul. Acesta urmează a fi igienizat și pregătit pentru o asemenea destinație. Nu va fi un patinoar dotat cu instalație de îngheț a apei, ci unul natural. Angajații Primăriei vor pune apă în bazin, iar odată cu scăderea temperaturilor se va forma gheața.

  

 Planul exectuvulului local cuprinde și ștrandul municipal. Acesta va fi scos la licitație în această iarnă, astfel încât cel care își va adjudeca licitația să deschidă ștrandul la începutul sezonului cald de anul viitor. Șefii Primăriei nu vor să încaseze mulți bani de la cel care va prelua ștrandul, dar vor pune o serie de condiții cum ar fi: amenajarea locației corespunzător, cu șezlonguri, loc de joacă pentru copii, zonă cu nisip și un bar.Și luciul de apă din Parcul Peștișorul poate fi concesionat. Condiția este aceea ca zona să fie amenajată și să devină un de agrement.  

 Citește și: { loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Piețarii care și-au modernizat singuri punctele de lucru, somați să intre în legalitate

Marius Parteni

S-a întors comunismul la Paşcani: Viceprimarul Vasile Axinte pune pumnul în gură cetăţenilor care au curajul să-şi exprime opiniile în plenul Consiliului Local!

Răzvan Grecu

Doi adulţi şi un copil surprinşi în timp ce dormeau pe o bancă din oraş! Când se deschide centrul social la Paşcani?

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site