NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie face un apel la Pantazi, să intervină la ApaVital pentru a elimina restricțiile în furnizarea apei potabile în Pașcani

Consilierul local Marius Pintilie a făcut ieri o postare video, pe Facebook, în care îi solicită primarului Dumitru Pantazi să intervină la ApaVital, pentru ca pășcănenii să aibă apă la robinete 24 de ore din 24.

Politicianul liberal consideră că livrarea apei după un program restricționat, este inacceptabilă și că prietenia dintre Pantazi și ApaVital ar trebui folosită și pentru cetățeni, nu doar în interes propriu.

„Am fost informați de cei de la ApaVital că începând cu 6 august până pe 31 august, furnizarea apei va fi întreruptă pe timpul nopții. Considerăm acest lucru inacceptabil, ținând cont că suntem în plină pandemie și că ne aflăm într-o lună cu temperaturi foarte ridicate. Din păcate, domnul primar, dar și PSD Pașcani,  pe acest subiect nu comunică absolut deloc. Știm că domnul primar este în concediu, la Băile Felix, și acolo probabil are apă. Credem că domnul primar ar trebui să facă mai mult. Să vină acasă, să se intereseze de ce se întâmplă această situație la Pașcani și să apeleze la prietenia pe care o are cu domnii de la ApaVital să rezolve cât mai repede această problemă. Când în Pașcani au fost probleme, ce țineau de interesul strict al domnului primar, cei de la ApaVital au fost tot timpul prezenți. Să ne aducem aminte ce s-a întâmplat recent, pe strada Aleea Calea Iașului sau ”Aleea Plozilor” cum mai este cunoscută, când toți directorii de la ApaVital au venit pentru a rezolva punctual, o problemă a domnului primar. Cred că aceeași abordare ar trebui să fie și acum, când pășcănenii stau noaptea fără apă. Mă aștept ca cei de la ApaVital împreună cu primarul Dumitru Pantazi să se ducă la puțurile de la Moțca și să vadă ce s-a întâmplat de am rămas, din nou, fără apă”, a fost apelul făcut de Marius Pintilie, către primarul Dumitru Pantazi.

Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a da un răspuns celor afirmate de Marius Pintilie.

  
Advertisements

Related posts

Vremea va fi rece si mohorata in urmatoarele zile. Cod galben de inundatii la Iasi

Redacția

Cum și-a cumpărat ApaVital presa la Pașcani! Banii nu contează, doar să ajute interesele operatorului ieșean! (Audio)

Răzvan Grecu

Cod galben de VREME SEVERA pentru Iasi si alte 18 judete

Redacția
Încarcă...