RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pintilie, după ce Olariu l-a reclamat la DNA: „Creștinește îi spun să fie sănătos”

Consilierul local, Sorin Olariu a depus, pe lângă nenumăratele sesizări către Garda de Mediu, patru plângeri penale către Direcția Națională Anticorupție. Cele mai multe dintre acestea îl vizează pe actualul primar al Pașcaniului, Marius Pintilie.

Acesta din urmă nu se arată foarte deranjat de reclamațiile făcute de Olariu la DNA și spune că nu are nicio emoție. Totuși, în acest context, Pintilie îi transmite consilierul local că „creștinește îi dorește sănătate”.

„Deci repet, n-are decât să reclame în continuare domnul Olariu cât dorește, iar lucrurile sunt mai grave pentru mine, pentru că eu, pe lângă reclamațiile la Garda de Mediu, în calitate de primar mai am și reclamații pe persoană fizică la DNA de la domnul Olariu. Deja nu mai crează niciun fel de emoții pentru mine, așa că, creștinește îi spun să fie sănătos”, a declarat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Conform presei locale, Olariu l-a reclamat pe Pintilie în două spețe în care faptele, dacă ele există, îl privesc și pe fostul primar Dumitru Pantazi. Astfel, consilierul local a reclamat că, în calitatea de primar Pintilie nu a făcut diligențe pentru a recupera presupuse sume de bani datorate de Lorimer SRL pentru ocuparea domeniului public, și că în aceeași calitate de primar a emis Acorduri teritoriale de funcționare către aceeași societate, deși aceasta nu ar fi îndeplinit condițiile legale.

  

Cum situațiile reclamate de Olariu se întind pe o perioadă de mai bine de 10 ani, iar în această perioadă primar a fost timp de 8 ani și Dumitru Pantazi, ancheta procurorilor DNA ar putea fi extinsă și la acesta.

Related posts

Scandal în organizația PP DD Valea Seacă: Consilierul Potolincă amenință cu demisia din cauza intereselor lui Vasile Iladi

Marius Parteni

PMP Iași a adunat zeci de mii de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi

Redacția

Zanet a revenit în viața publică, după doi ani de la pierderea alegerilor de către PSD!

Marius Parteni
Încarcă...