RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Municipalitatea se așteaptă ca lucrările de extindere a rețelei de alimentare cu energie electrică, pe Aerodrom să fie demarate în curând

Mult așteptata extindere a rețelei de alimentare cu energie electrică va fi demarată în curând. Asta crede Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani, care a spus în conferința de presă săptămânală pe care a susținut-o joi, că între Delgaz Grid și executantul lucrării a fost semnat contractul, iar acesta din urmă așteaptă ordinul de începere a lucrărilor.

Pintilie a mai spus că în perioada următoare municipalitatea va preda amplasamentul pe străzile Șoseaua Națională, Ariniș, Mușatin și Rozelor către firma care va executa aceste lucrări.

„Am primit confirmarea că executantul extinderii de rețele de curent electric pe cartierul Aerodrom a semnat contractul și așteaptă de la o zi la alta să primească ordinul de începere al lucrărilor din partea celor de la Delgaz Grid, iar noi, ca municipalitate, trebuie să mergem să predăm amplasamentul pe străzile Șoseaua Națională, Ariniș, Mușatin și Rozelor, cele care sunt implicate în modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu energie electrică”, a explicat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Primăria Pașcani a suplimentat în luna decembrie 2022 suma alocată din bugetul public pentru lucrările de extindere a rețelei de energie electrică din cartierul Aerodrom. Suma cu care s-a suplimentat investiția este de aproximativ 63.000 de lei.

  

Solicitarea de majorare a venit din partea companiei Delgaz Grid S.A. cea care s-a ocupat de contractarea lucrărilor. Din bugetul public se vor cheltui peste 1,1 milioane de lei pentru această investiție, mult așteptată de către cetățenii care și-au ridicat case în aceste zone unde se va realiza extinderea de rețea de electricitate.

Related posts

Ruginoasa: 8 kilometri de asfalt în satele Dumbrăvița și Rediu. Lucrările sunt în plină desfășurare

Marius Parteni

Bugetul judeţului pe 2016. Sunt prevăzuți bani pentru catedrala din Pașcani și analiza indicatorilor tehnico-economici a unor drumuri județene din zona municipiului

Redacția

Conducerea Primăriei promite locuri de joacă în 2015

Răzvan Grecu
Încarcă...