NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie a anunțat ce investiții vor avea prioritate în 2021

Lucrările de amenajare a noului cimitir sunt o prioritate pentru administrația locală în anul 2021, la fel ca și celelalte proiecte demarate de fosta administrație. Nu vor fi bani însă suficienți pentru toate investițiile, așa că Primăria se va împrumuta în bănci pentru a cofinanța proiectele europene și pentru a realiza o serie de investiții impuse prin lege, cum ar fi autorizarea ISU a clădirii Primăriei, a Școlii ”Iordache Cantacuzino” și a Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Primarul Marius Pintilie a oferit aceste explicații într-o conferință de presă, atunci când a fost întrebat dacă amenajarea noului cimitir este o prioritate. Pe lângă aceste investiții, edilul șef a mai arătat că este necesar și înlocuirea sistemului de alarmare a populației.

Reamintim că an de an, pe lista de investiții sunt trecute zeci de obiective, însă din păcate foarte puține sunt finanțate, majoritatea fiind raportate de pe un an pe altul.

  
Advertisements

Related posts

Harta Pașcaniului este ilegală. Primarul a semnat un acord de asociere între municipiul Pașcani și o firmă din Cluj fără acordul Consiliului Local! Ca să vinzi ceva în Pașcani trebuie împuternicire de la Pantazi!

Răzvan Grecu

Deputaţii au muncit prea mult: își iau liber

Redacția

Prest Serv Apa va relua de astăzi furnizarea apei la o mică parte din locatarii blocului P4! În continuare apa la wc-uri rămâne oprită. Primarul dezinteresat de această problemă!

Răzvan Grecu
Încarcă...