NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Piata din zona Vale intra in reorganizare

Conducerea Primariei Pascani va demara lucrarile pentru reorganizarea Pietei din zona Vale a municipiului. Practic, edilii locali vor sa instaureze ordinea pe platoul pietei.

„Multe chioscuri sunt pur si simplu abandonate. Acestea vor fi ridicate pentru a se elibera spatiul. Sunt proprietari care s-au extins mai mult decat era prevazuta suprafata in contract. Unde va fi cazul se vor lua masuri drastice. Exista persoane care au subinchiriat iar contractele le vor fi anulate. La fel se va intampla si cu cei care au datorii. Nu vreau sa creada oamenii din Piata ca avem ceva cu ei. Ideea este ca trebuie sa functioneze normal. Totodata vom mai amenaja in zona o parcare pentru 100 masini. La ora actuala suntem in stadiul de verificare a spatiilor, a actelor. Dupa ce finalizam cu asta o sa trecem la urmatoarea etapa”, a declarat viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Acsinte.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}Advertisements
Loading...

Related posts

„Șî la Pașcani sî protestează mâine„! News FM va difuza pe 15 martie, de la ora 15, timp de 15 minute doar imnul protestului România vrea autostrăzi, interpretat de Trupa 9 și vikloth sub titlu #şîeu!

Răzvan Grecu

Fostul sediul al ITRD demolat bucată, cu bucată! Lucrările au început

Marius Parteni

Se schimbă legea. Ce trebuie să scrie în cazier dacă vrei să fii taximetrist

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site