NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Localitatea Cotnari se desprinde de PSA

Societatea Prest Serv Apa Pascani (PSA), operator de furnizare a apei potabile si de canalizare, este pe cale sa piarda localitatea Cotnari din lista clientilor. Reprezentantii comunei pregatesc formalitatile de a trece sub tutela operatorului judetean, ApaVital Iasi, asta dupa ce timp de cativa ani buni au fost clienti ai fostei societati DAC Pascani, actuala PSA. Cei din conducerea societatii pascanene nu par sa regrete decizia luata de reprezentantii comunei Cotnari.
„Noi pe acea zona am avut numai defecte. Tot timpul au fost probleme si nu era o rentabilitate acea localitate.

Chiar anul trecut, daca nu ma insel, a trebuit sa investim in 3400 metri de conducta. Am inteles ca vor sa plece la ApaVital. Nu-i nicio problema, numai ca trebuie mai intai sa ne inapoieze o suma de 1,5 miliarde de lei vechi, bani pe care i-am investit recent in reteaua de la Cotnari. Avem alti clienti care asteapta sa venim in zona lor cu reteaua de apa”, a declarat inginerul sef de la Prest Serv Apa Pascani (PSA), Emil Craciun.

Conducerea PSA are in plan sa se extinda in perioada urmatoare spre comunele invecinate localitatii Motca, mai ales ca in zona sunt facute investitii pentru racordarea la apa si canalizare. De asemenea, se va incerca extinderea retelei si spre comunele arondate municipiului Pascani, cum ar fi Tatarusi, Lespezi, Siretel, Vanatori, etc.

Advertisements
Loading...

Related posts

Bugetul local al comunei Sirețel nu a fost votat nici de data aceasta! Consilierii PSD nu s-au prezentat la ședință

Diana Marcu

Primarul Pantazi și directorul Casei de Cultură susțin taxarea evenimentelor organizate de elevi în incinta instituției

Marius Parteni

Zilele Municipiului, ediția 2019! Iată componența comisiei și bugetul alocat

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site