RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Peste 2000 de participanți la Sărbătoarea comunei Lespezi

Aglomerație mare ieri seară la tradiționalul bâlci de Sfântul Ilie, organizat în comuna Lespezi. Aproximativ 2000 de oameni au participat la concertul susținut de artiștii Lorenna, Mario Buzoianu și Daniela Gyorfi.  

De asemenea, oamenii au asistat la un spectacol folcloric oferit de Fanfara de la Heci împreună cu Ansamblul Artistic Stejărelu Tudora-Botoșani.

Cei prezenți au cântat alături de artiști până la ore târzii și cum de la eveniment nu putea lipsi parcul de distracții amenajat de fiecare data la această sărbătoare, comercianții au reușit să atragă participanții spre standurile lor.

  

Bâlciul de Sfântul Ilie a devenit deja o tradiție în comuna Lespezi care atrage anual mii de oameni din comună și din localitățile apropiate. După miezul nopții, distracția s-a încheiat cu un așteptat foc de artificii, spre deliciul tuturor celor prezenți.

Din fericire nu s-au înregistrat incidente sau evenimente neplăcute. Reprezentanții poliției au afirmat că ieri seară au asigurat zona 16 polițiști și o grupare de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Iași.

 

 

 

Related posts

Balul Bobocilor la Colegiul CF “Unirea” Pașcani. Vezi cine sunt Miss&Mister Boboc/Miss&Mister Popularitate (VIDEO)

Ema Roman

Eveniment fotbalistic important marcat sâmbătă la Pașcani! (Video)

Marius Parteni

“Să fim copii, pentru încă o zi”

Redacția
Încarcă...