NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Peste 1000 de tineri vor participa la o slujbă de liturghie în piațeta Ștefan cel Mare

Mâine dimineață, credincioșii ortodocși din Pașcani sunt invitați să participe la Sfânta Liturghie în piațeta Ștefan cel Mare, lângă catedrala Pogorârii Sfântului Duh, oficiată de un sobor de preoți.

 

Peste 400 de tineri din regiunea Moldovei, sunt așteptați la Pașcani, unde, timp de trei zile, vor trăi o experiență deosebită, hrană pentru minte și suflet. Asociația Tinerilor Ortodocși Români, filiala Pașcani, în parteneriat cu Primăria, Protopopiatul Pașcani, și Mitropolia Moldovei și a Bucovinei, s-au ocupat de organizarea evenimentului.

Întâlnirea se va face în seara aceasta, la Casa Municipală de Cultură, unde va avea loc și deschiderea evenimentului, urmată de o conferință despre descoperirea vocației.

Mâine dimineață va avea loc slujba în piațeta Ștefan cel Mare, după care activitățile se vor muta la Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, unde sunt programate jocuri olimpice, fotbal și volei. Seara se va încheia cu o defilare cu torțe și steaguri, pe traseul Esplanadă-Primăria Municipiului Pașcani. 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

CONCLUZII după vizita premierului: Moldova e prea săracă, autostrada e prea scumpă

Redacția

Ziua internațională a studenților

Redacția

Ziua mondială a teatrului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site