NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Au fost aleși membrii Consiliului de Administrație de la ApaVital. Vor primi 2.000 de lei lunar pentru a merge la serviciu numai de 5 ori pe an

Operatorul judetean de apa-canalizare este firma publica ce ofera printre cele mai mari indemnizatii membrilor Consiliului de Administratie. Ca membru CA, trebuie sa participi la sedintele organizate de conducerea institutiei, acestea fiind de regula cam cinci in fiecare an.

  

Fostii membri ai CA figureaza in declaratiile de avere pe 2014 cu indemnizatii din partea ApaVital in valoare de 24.284 lei. Începând din luna februarie, operatorul judetean pentru serviciile de apa-canalizare ApaVital va avea un nou Consiliu de Administratie. Intr-o prima faza, s-a propus reînnoirea mandatului de administrator pentru trei dintre actualii administratori: Ion Toma, director general ApaVital, Mihail Dorus, director tehnic ApaVital si Elena Arvinte, director executiv al Directiei Economice din cadrul Consiliului Judetean Iasi, precum si demararea procedurilor de selectie pentru celelalte sase pozitii de membru în CA al ApaVital, propunerea fiind aprobata de Adunarea Generala a Actionarilor. Mandatul noului CA este de patru ani, pentru perioada 2016–2020, iar in urma anuntului privind selectia membrilor au fost depuse un numar de 23 de cereri de candidatura, din care un numar de 21 de candidaturi contineau toate documentele solicitate.


Astfel, pe langa cei trei membri mentionati, in Consiliul de Administratie al ApaVital pentru perioada 2016-2020 mai sunt urmatorii: prof. univ. dr. ing. Carmen Teodosiu- Prorector cu activitatea de cercetare stiintifica si inovare al Universitatii „Gheorghe Asachi” din Iasi, Mariana Chirila- director economic al ApaVital, prof. univ. dr. ing. Alexandru Salceanu- Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, Maria Simionescu- director general al Directiei Generale Economice si Finante Publice Locale, Ovidiu Mugurel Laicu- director general al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, Constantin Dan Neagu- expert în Serviciul Coordonare Control, ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii).

„Din cele 21 de candidaturi, expertul independent a retinut un numar de 10 aplicanti care îndeplineau conditiile de experienta, cunostintele si competentele impuse pentru ocuparea acestor pozitii. La finalul unei evaluari complexe, expertul independent a prezentat Comitetului de Nominalizare din cadrul Consiliului de Admnistratie lista cu rezultatele candidatilor evaluati pentru pozitia de membru în Consiliul de Administratie, care a fost supusa aprobarii Adunarii Generale a Actionarilor în forma ierarhizata propusa de expertul independent”, au declarat oficialii ApaVital Iasi.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

A început balastarea pe mai multe străzi din Paşcani, Sodomeni şi Boşteni

Ema Roman

Semafoarele au fost puse în funcțiune, marcajele rutiere se refac. Atenție la noile schimbări din trafic!

Diana Marcu

Pragul maxim de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor a fost majorat la 750 lei

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site