RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcani – Miroslovești, Lespezi – Vânători și Heci – Iorcani, iată când vor fi reabilitate aceste drumuri județene!

La întâlnirea cu primarii din zona Pașcani ce a avut loc în urmă cu două zile la sediul Primăriei, președintele Consiliului Județean Iași și directorul Direcției de Drumuri Județene și Poduri au vorbit de perioadele în care se vor moderniza trei drumuri județene ce trec prin mai multe localități din zonă.

 

  

 Este vorba despre Pașcani – Miroslovești, Lepeszi – Vânători și Heci – Iorcani. Toate urmează modernizate până în anul 2020, potrivit afirmațiilor lui Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași.

Pe două dintre acestea, Pașcani – Miroslovești și Lespezi – Vânători se va turna beton rutier.

”Vorbim în acest cazuri de drumuri cu structură rutieră rigidă. Avem în vedere să folosim materiale locale pentru producerea betonului rutier, este o soluție mult mai bună față de bitum”, a declarat Ciprian Ovidiu Ciucan, director Direcția Județeană de Drumuri și Poduri.

 Pașcani – Miroslovești este în faza de proiectare. Maricel Popa a spus că acest drum este o prioritate, iar până în 2020 se va circula pe el. Cât privește Lespezi – Vânători, finanțarea urmează să fie asigurată în ședința CJ din luna octombrie, după care se va trece la etapa licitației. Dacă nu vor exista contestații, anul viitor va începe lucrarea în teren.

 Heci – Iorcani este în faza de licitație, iar după definitivarea procedurilor se va trece și aici la treabă. Pe acest sector lucrările vor demara tot anul viitor. Aici se va merge pe soluția asfaltării cu bitum.   

Related posts

În atenția DNA: Cum încearcă primarul să-și rezolve problema penală cu ajutorul juristului Primăriei! UAT s-a constituit parte civilă în dosarul AgroComplex!

Răzvan Grecu

Concurs pentru un post la Școala Profesională din Tătăruși

Redacția

15 posturi pentru medicii de familie în județul Iași

Redacția
Încarcă...