RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Pașcangeles – primul serial de divertisment pentru pășcăneni, creat de zece tineri talentați

Inițiativă interesantă din partea unor tineri din Pașcani, care au pus bazele unui serial autohton, cu și pentru pășcăneni.

Proiectul, deloc ușor a luat naștere în urma succesului realizat de către o parte dintre aceștia, la un concurs național de Fizică. Atunci, aceștia au creat un scurt metraj pe o temă anume, pentru care au obținut locul I pe țară.“Am participat împreună cu doi dintre membri echipei, la un concurs de fizică, cu un scurt metraj, și după aceasta ne-am gândit să ne folosim cunoștințele în ceva constructiv pentru oraș, pentru că, noi conștientizăm că Pașcaniul este locul unde nu se întâmplă mai nimic. Ne-am gândit să creăm un mic serial de divertisment pentru pășcăneni. Avem deja cunoștințe tehnice iar colegii actori, fac deja parte din trupe de teatru din oraș sau au jucat în alte filme”, a subliniat Mădălin Cotic, coordonator de proiect.

  

Dată fiind reușita, tinerii s-au gândit să-și canalizeze cunoștințele, pasiunea pentru film și timpul liber, într-un proiect îndrăzneț atât pentru orașul Pașcani, cât și pentru ei înșiși.

Conștienți de faptul că oamenii ar putea fi reticenți la inițiativa lor, dar dornici de a aduce ceva frumos pentru oraș, aceștia s-au pregătit temeinic pentru marea provocare.

Echipa care se ocupă de buna desfășurare a proiectului și serialului în sine, denumit Pașcangeles, este bine închegată, dat fiind că cei 10 membri sunt prieteni și se susțin reciproc, având același numitor comun.

Actorii care vor juca în Serialul Pașcangeles fac parte deja din trupe de teatru cunoscute, cu numeroase premii obținute la nivel județean.”Fac parte din Trupa Fenomenalii, teatrul este o mare pasiune pentru mine. Voi înterpreta rolul unui tânăr cu o gașcă de prieteni căruia i se va întâmpla ceva care îi va schimba viața”, a precizat Robert Eduard Ciurlică.

Pășcănenii salută inițiativa tinerilor, care au făcut deja public trailerul pentru primul episod al serialului. Aceștia vor filma toată vară, urmând ca din septembrie, când începe școala, să continuie activitatea, în funcție de programul didactic.

Sunt foarte entuzismat, am primit deja feedback de la pășcăneni.  Mi se pare super că putem face acest lucru în Pașcani. Nu știm sigur care este percepția oamenilor dar noi ne-am dorit să fie un proiect îndrăzneț, ceva diferit pentru oraș. Va fi un serial cu parte de ficțiune și realitate, care va include mai multe genuri. Vor fi episoade strucurate în sezoane, fiecare episod având 10-15 minute”, adeclarat regizorul Claudiu Axintioi. “Acest tip de proiect nu a mai fost realizat în orașul nostru și vrem să arătăm că orice tânăr poate face ceva frumos și creativ cu timpul lui liber. Vom promova noi talente în orașul nostru, actori și nu numai, acesta fiind scopul proiectului”, a mai adăugat Iustin Jalaboi, coordonator și cameraman. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Bobocii la Hollywood, tema balului din acest an de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani (VIDEO)

Redacția

Gala “Femina”. Recunoștința liberalilor față de femeile comunității noastre (VIDEO)

Teona Gherasim

Pericolul extensiilor de gene! Ieșencele își doresc să devină tot mai atrăgătoare, dar există riscuri

Redacția
Încarcă...