NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Nedelcu și Olariu au tras chiulul și au blocat licitația privind închirierea spațiilor din Piața Vale

Licitația privind ocuparea mai multor spații din Hala situată în Piața din Vale a fost anulată, după ce consilierii locali Gabriela Nedelcu și Sorin Olariu au lipsit ieri din ședința Comisiei de evaluare a ofertelor. Această situație a fost semnalată, la finalul ședinței de Consiliu Local ce a avut loc astăzi, de către primarul Marius Pintilie.

Edilul șef a făcut un apel la grupul PSD să-și trimită reprezentanții la aceste comisiei, iar în cazul în care nu sunt disponibili să vorbească din timp cu funcționarii publici pentru ca programarea acestor licitații să se facă atunci când timpul le permite.

„O rugăminte pentru colegii consilieri din grupul PSD. Aveți doi reprezentanți și doi supleanți în comisia de licitații la spații. A avut loc ieri o licitație la care nu au fost prezenți membrii din Consiliul Local. Asta preuspune anularea licitației. Înțeleg că suntm în perioadă de concedii, înțeleg că fiecare are treabă, dar rugămintea mea pentru dumneavoastră pentru data viitoare când vom relua licitația să aveți cumva o comunicare cu cei de la Patrimoniu de la noi. Ei vă vor suna pe dumneavoastră pentru a vă întreba când aveți disponibilitatea pentru ca data viitoare să fie prezentă toată lumea, deoarece sunt spații goale în Piața din Vale, sunt doritori care vor să închirieze acoloși e păcat să nu încasăm banii”, i-a rugat Pintilie pe reprezentanții PSD din această comisie.

În mod surprinzător, cei doi consilieri locali, Gabriela Nedelcu și Sorin Olariu, care au absentat de la această Comisie de evaluare a ofertelor pentru spațiile din Piața Vale sunt cei care pozează în apărătorii drepturilor celor care doresc să presteze activități economice în acea piață.

  

Următoarea licitație publică pe acest subiect ar urma să fie organizată în luna septembrie.

Advertisements

Related posts

Noi condiții pentru ridicarea mașinilor parcate aiurea. Regulamentul este în dezbatere publică

Redacția

Primăria caută diriginte de șantier pentru proiectul „Reabilitare infrastructură străzi și pietonal în municipiul Pașcani”

Răzvan Grecu

Câți bani a strâns Spitalul Municipal în două luni de zile din coplată

Oana Cordoneanu
Încarcă...