NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Păşcănenii cer administraţiei locale, extinderi de gaz şi amenajarea unui obor

Cetățenii suburbiei Boșteni se plâng în continuare de lipsă de utilități și de faptul că localitatea lor nu se află printre prioritățile Primăriei. În ultimii ani oamenii s-au ales doar cu promisiuni neonorate din partea autorităţilor locale.

 

  

Pentru a le reaminti şefilor amdinistraţiei locale despre problemele din zonă, Constantin Luca s-a prezentat astăzi la audiențele ținute de către viceprimarul Gabriela Nedelcu. 

În primul rând bărbatul a vrut să stie ce o să se întâmple cu grădinița, care se afla într-o stare avansată de degradare. El a propus administrației locale să o vândă sau să-i dea o altă destinație. „Grădinița din satul Boșteni se află ca după război. Se duce și acoperișul şi e păcat pentru că s-au cheltuit niște bani acolo de i-a făcut consolidarea. Eu zic să o vindeţi sau măcar să se găsească o altă locație, să fie ceva făcut acolo pentru că se vede urât în centrul satului”, a spus pășcăneanul.

În replică viceprimarul Gabriela Nedelcu, a spus că această locație se află în atenția ei și intenționează să-i dea o altă destinație, o variantă fiind înființarea unui cămin pentru bătrâni.”Locația de acolo este în atenția mea și o să-i găsim o destinație. Eu m-am gândit la un cămin pentru bătrâni sau pentru copii, dar să vedem ce fonduri europene vom atrage”, a precizat viceprimarul.

O altă problemă pe care acesta a expus-o este lipsa rețelelor de gaz. Pășcăneanul spune că primarul Dumitru Pantazi i-a promis în campania electorală că va avea gaz până în septembrie anul trecut, dar acest lucru nu s-a întâmplat nici până astăzi. „Domnul Pantazi ne-a promis că vom avea gaz în septembrie, trece și al doilea mandat, iar noi nu avem nimic”, a adăugat bărbatul.

Răspunsul primit a fost unul pozitiv. Gabriela Nedelcu i-a transmis că în curând vor fi începute lucrările de extindere a rețelei de gaz.

De asemenea, Constantin Luca a solicitat amenajarea unui obor în municipiul Pașcani. De altfel, această problemă a fost ridicată de nenumărate ori în cadrul audiențelor, dar se pare că nu își va găsi rezolvarea prea devreme.

Advertisements

Related posts

Căminul “Lunca” o nouă dovadă a incompetenței primarului. Clădirea se degradează, după ce a fost modernizată prin CNI

Marius Parteni

O pacientă a murit după ce ambulanța în care se afla s-a răsturnat

Redacția

Primarul se laudă că-și face treaba: plăți la zi pentru indemnizațiile de handicap și asistenții personali ai acestora!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site