NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcăneanul de 300 kg a plecat în această dimineață către Timișoara. Situația a fost deblocată de doctorul Raed Arafat (VIDEO)

În această dimineață, Robert Cogeanu, pășcăneanul în vârstă de 39 de ani care cântărește 300 de kg a plecat spre Timișoara cu o autoutilitară pusă la dispoziție de SMURD Iași.

Acesta a fost inițial ieri seară transportat la Spitalul Municipal Pașcani pentru verficări medicale și să fie pregătit pentru transportul lui în această dimineață la unitatea medicală din Timișoara.

Astăzi, cu ajutorul angajaților de la ISU Pașcani pacientul a fost îmbarcat în autoutilitara SMURD, iar în jurul orei 8.45 a pornit către unitatea medicală care  va asigura intervenția medicală.

  

Situația în cazul pășcăneanului a fost deblocată de către doctorul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Ieri acesta ar fi dat sarcină celor de la SMURD să îl transporte la Timișoara. Cel mai probabil în urma ultimele articolelor apărute în presă privind ruperea USL, situație care împiedica rezolvarea acestui caz, a fost unul din motivele pentru care a intervenit. 

Advertisements

Pe parcursul drumului Robert Cogeanu este însoțit de un medic și mai mulți asistenți de la SMURD Iași. La Spitalul Județean din Timișoara doi doctori, impresionați de soarta pășcăneanului s-au oferit după apariția cazului să-l opereze.

Robert este transportat într-un scaun cu rotile. El a fost bine ancorat pentru ca acesta să nu se miște în timpul deplasării. Alături de el stă și tatăl său, Petre Cogeanu.  

Advertisements

{flv}diverse/cogeanu transportat{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Superstiţii despre nuntă. De ce nu ai voie să porţi perle în ziua nunţii

Redacția

La mulţi ani, Mihai şi Mihaela, Gabriel şi Gabriela! Zeci de păşcăneni au participat la hramul bisericii Sfinţii Voievozi

Ema Roman

În anul 2015, la Paşcani: 867 naşteri, 245 căsătorii şi 685 decese

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site