RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean arestat la domiciliu pentru infracțiuni la regimul rutier

Judecătorii pășcăneni au emis un mandat de arest la domiciliu, pe numele unui bărbat de 48 de ani din municipiu. Cazul a fost cercetat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași, care au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere, cât și sub influenţa alcoolului.

 

  

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 13 octombrie bărbatul ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Pașcani, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate motre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 21octombrie a.c., acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

A fost apoi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, iar judecătorii au dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. 

Măsura arestului la domiciliu este văzută ca o formă alternativă de detenție, până la finalizarea procesului.

Related posts

Accident rutier, la troiţa din zona deal, din cauza neacordării de prioritate! (VIDEO)

Ema Roman

Derapajele dintr-o anchetă cu multe semne de întrebare. Ce se întâmplă în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară? Din momentul în care a fost externată niciun anchetator nu a căutat-o

Redacția

Propunere în Parlament: Persoanele care fac comerț stradal neautorizat să fie amendate de Poliție, Jandarmerie și Poliția Locală

Redacția
Încarcă...