NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean arestat la domiciliu pentru infracțiuni la regimul rutier

Judecătorii pășcăneni au emis un mandat de arest la domiciliu, pe numele unui bărbat de 48 de ani din municipiu. Cazul a fost cercetat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași, care au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere, cât și sub influenţa alcoolului.

 

  

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 13 octombrie bărbatul ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Pașcani, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate motre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Advertisements

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 21octombrie a.c., acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Advertisements

A fost apoi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, iar judecătorii au dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. 

Măsura arestului la domiciliu este văzută ca o formă alternativă de detenție, până la finalizarea procesului.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Trei victime în urma unui accident produs între Tg. Frumos şi Trei Iazuri

Redacția

Camerele de rovinietă vor înregistra și viteza cu care conduceți. În județul Iași, acestea vor fi amplasate la Moțca și Lețcani

Redacția

MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU UN EXAMEN DE BACALAUREAT ÎN SIGURANŢĂ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site