RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Orașul Hârlău a mai pierdut un om de valoare!

Un fost primar al orașului Hârlău a trecut la cele veșnice. Este vorba de inginerul Mircea Mihăilescu. Acesta a încetat din viață în cursul zilei de ieri, la vârsta de 68 de ani.

Este vorba despre un om reprezentativ pentru viața administrativă, socială și culturală din localitate. Radu Curcă, actualul primar al orașului Hârlău, a apostat pe pagina de facebook un mesaj de condolențe. “Anunțăm cu profundă durere trecerea în neființă a celui ce a fost PRIMAR, VICEPRIMAR și CONSILIER LOCAL, dar în primul rând un OM EXCEPȚIONAL – ING. MIHĂILESCU MIRCEA. Un ultim omagiu poate fi oferit începând cu data de 12 mai 2020, ora 14:00 până în data de miercuri, 13 mai, ora 10:00, la Parohia Sf. Mare Mucenic Gheorghe din orașul Hârlau. Ulterior trupul neînsuflețit va părăsi orașul pentru totdeauna pentru a-și găsi odihna veșnică în Cimitirul Central din orașul Tg. Neamț. Înmormantarea va avea loc joi, 14 mai , în Cimitirul Central Tg. Neamț, începând cu ora 11:00. DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”.

Mircea Mihălescu s-a născut la data de 2 martie 1952 în Târgu Neamţ. În 1974 a absolvit Facultatea de Construcţii Hidrotehnice din Iaşi. Atracţia pentru lemn a avut-o de pe vremea copilăriei, pe atunci colindând pădurile Neamţului, iar mai târziu, ca inginer constructor, a fost fascinat de codrii de foioase din preajma Hârlăului (judeţul Iaşi), acolo unde l-au „aruncat” Dumnezeu şi …repartiţiile din anii comunismului. Multe construcţii de natură hidrotehnică din zonă poartă şi astăzi amprenta inginerului Mihăilescu.

Related posts

Un colonel în rezervă a căzut din picioare în piața deal. Două ambulanțe au intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale

Marius Parteni

Magistrala București – Suceava – Frontiera Ucraina, via Paşcani, va fi modernizată!

Redacția

Primăria primeşte în continuare cereri pentru tichetele de Paşti

Ema Roman
Încarcă...