NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

“Stadionul Nicolae Răţoi”, în atenţia consilierilor locali din Târgu Frumos

Consilierii locali ai orașului Târgu Frumos se întrunesc luni în ședința ordinară aferentă acestei luni.  Șapte proiecte de hotărâre vor fi dezbătute de edili, marea majoritate iniţiate de către primarul Ionel Vatamanu. Unul dintre cele mai importante subiecte care va fi pe masa aleșilor este cel privind actualizarea, modificare și completarea unui teren stabilit pentru a fi “Stadionul Orașului Târgu Frumos Nicolae Rățoi”.

 

Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării, modificării și completării inventarului domeniului public privind suprafața imobilului cu denumirea “Stadionul Orașului Târgu Frumos Nicolae Rățoi” (fosta Bază Sportivă) situate în Strada Petru Rareș nr.39.

  

 

Această actualizare este cerută ca urmare a măsurătorilor cadastrale ce s-au efectuat în vederea întocmirii documentației cadastrale, unde s-a costatat că suprafața din teren este de 26.673 mp, fiind mai mare față de suprafața de 22.400 mp prevăzută în inventarul domeniului public, suprafață ce va fi actualizată, modificată și completată în inventarul domeniului public în baza închirierii de carte funciară. 

Vezi aici ordinea de zi: 

{jcomments off}

 

Advertisements

Related posts

Ultimele discuții pentru finalizarea studiului de fezabilitate în vederea modernizării și extinderii rețelelor de apă

Marius Parteni

Salubritatea va primi gratuit de la RAGCL utilajele folosite în prezent. Vezi aici motivele pentru care trebuie crescut tariful

Marius Parteni

Locomotive unicat, date la tăiat. Reţeta prin care Mafia CFR a făcut dispărut un tezaur mobil

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site