NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Concurs pentru ocuparea postului de consilier juridic la Primăria Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos organizează un concurs pentru ocuparea postului de consilier juridic, în cadrul Aparatului Permanent de Lucru al Consiliului Local, post pe perioadă nedeterminată.

 

Proba scrisă se va desfășura, în data de 5 mai, începând cu ora 10.00 la sediul Primăriei din Târgu Frumos. Interviul va avea loc pe data de 7 mai, ora 14.00, în aceeași locație.

  

Cei interesați trebuie să se încadreze și într-o serie de condiții. Mai exact, cele de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată. Vechime în speciatatea studiilor necesare exercitării funcției de consilier juridic-1 an. Concurenții vor trebui să dețină cunoștințe de operare pe calculator, pachetul Office, nivel mediu.

Dosarul trebuie să conțină obligatoriu următoarele documente: cerere de înscriere depusă la sediu instituției, curriculum vitae, copie act identitate, copie certificat de căsătorie, copia carnetului de muncă sau a adeverinței care să ateste vechimea în muncă, diplomă de absolvire a studiilor, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare și cazier judiciar.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Primăriei Târgu Frumos, Compartimentul de Resurse Umane, începând cu data de 21 martie până la data de 3 aprilie, ora 16.00.

Advertisements

Related posts

Pantazi a obținut bani de la Guvern pentru plata arieratelor

Răzvan Grecu

Secretarul UATM Pașcani a părăsit locuința ANL, după 2 ani și 5 luni de când judecătorii au reziliat contractul de închiriere!

Răzvan Grecu

Gropile de pe drumul Blăgești – Todirești – Cotnari vor fi astupate după 20 august. Iată motivul întârzierii și vestea bună pentru 2016!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site