RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Opoziția și intrarea în Schengen. „Sprijină”, dar lansează atacuri în rafală asupra Guvernului

Partidele din opoziție susțin că sprijină aderarea la Schengen, însă în ultimele zile lansează atacuri în rafală la adresa Puterii, unele cu acuzații complet nefondate, pe fondul unor negocieri sensibile la nivel european.

Drumul spre Schengen e complicat și mai mult de Opoziție FOTO Shutterstock

Drumul spre Schengen e complicat și mai mult de Opoziție FOTO Shutterstock

Liderii USR, care au afirmat că românii merită în Schengen, au fost mai preocupați de problemele de la București, uneori cu acuzații departe de a fi probate, la adresa unor miniștri prinși în demersurile de negociere pentru Schengen. De exemplu, în cazul lui Bode, cei din USR au venit, în mediul online, cu un poster în care scrie „Ministru corupt. Pune în pericol aderarea României în Schengen”, alături de următorul mesaj: „România și românii merită să fie în Schengen. Ministrul corupt Lucian Bode pune în pericol acest obiectiv fundamental al țării. Trebuie demis urgent”.

  

De altfel, șeful USR, Cătălin Drulă, a venit anterior cu acuzații la adresa lui Bode și a lui Klaus Iohannis, ultimul fiind cel care „coordonează mafia care a acaparat statul român”. Astfel e cântat prohodul intrării în Schengen.

Ofensiva USR nu ia pauză FOTO Captură

Ofensiva USR nu ia pauză FOTO Captură

Nu e uitat nici ministrul Apărării,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Culise. Care sunt variantele PSD pentru şefia Agriculturii

Redacția

Un primar din judeţul Suceava reclamă că toţi susţinătorii lui Ludovic Orban au fost eliminaţi de Gheorghe Flutur din delegaţia organizației județene la congresul PNL

Redacția

Şeful CNCD: Partidele parlamentare au dat undă verde morţii, nu protecţiei. Ele sunt responsabile pentru ce se întâmplă acum în spitale

Redacția
Încarcă...