NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dubravka Šuica, vicepreședinta CE pentru democrație și demografie, în vizită la Palatul Victoria

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu vicepreședinta Comisiei Europene, Dubravka Šuica, responsabilă pentru democrație și demografie, în contextul vizitei oficialului european la București.

Dubravka Šuica, vicepreședintă a CE și Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă

Dubravka Šuica, vicepreședintă a CE și Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă

În schimbul de opinii au fost abordate, cu precădere, aspecte legate de importanța asigurării unor răspunsuri pragmatice urmare consultării paneuropene a opiniei cetățenilor în cadrul Conferinței privind viitorul Europei, cât și necesitatea unor politici care să răspundă provocărilor demografice cu care se confruntă Europa.

  

Premierul și-a exprimat aprecierea pentru contribuția consistentă a vicepreședintei Comisiei Europene la coordonarea activităților corespondente Conferinței privind viitorul Europei.

Advertisements

În context, a punctat necesitatea ca procesul de evaluare a recomandărilor rezultate din Conferință să rezulte în transpunerea acelor priorități și direcții de acțiune cu veritabilă rezonanță pentru cetățenii europeni. Menținerea unității și a coeziunii Statelor Membre, alături de sprijinul ferm pentru valorile democratice ale Uniunii sunt o sarcină comună esențială, cu atât mai mult în actualul context geostrategic.

Advertisements

De asemenea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

BREAKING Variola maimuțelor a fost declarată urgență sanitară globală (OMS)

Redacția

VIDEO Olaf Scholz, favorit în succesiunea Angelei Merkel, acuză Brexitul pentru criza forței de muncă din Marea Britanie

Redacția

Franța: Nu va exista niciun contact, nicio înțelegere cu talibanii, nu există “talibanism soft”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site