RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

OPINIE Cum am fost înjurați și jigniți de Mădălin Hodor, Mihai Demetriade și Florin Iaru pentru că am arătat cum TVR a spălat Securitatea comunistă

La sfârșitul lui iulie am publicat în G4Media un articol despre cum Securitatea comunistă a fost spălată la televiziunea publică TVR, într-o emisiune în care se vorbea despre ”șansa femeilor” de a intra în sistem și în care securiștii erau prezentați drept oameni ”absolut minunați, cu greutăți, onești”. Emisiunea punea sub semnul întrebării mai multe fapte ale Securității, folosind declarațiile audio ale unor foste securiste. TVR nu a intervenit nicio secundă cu precizări și informații despre torturile și crimele Securității.

Două zile mai târziu CNA s-a autosesizat și a cerut un raport de monitorizare a emisiunii și a sesizat CNSAS cu privire la producția TVR.

În tot acest timp, TVR nu a răspuns solicitării trimise pe e-mail, nu a formulat un punct de vedere public și nu a transmis vreun drept la replică. TVR nu a răspuns, de fapt, nici până astăzi.

În schimb, eu și colegii de la G4Media am fost înjurați și jigniți de Mădălin Hodor și Mihai Demetriade, angajați CNSAS, și scriitorul Florin Iaru. Niciunul nu a explicat însă unde am greșit în articol sau ce informație a fost prezentată incorect. Cea mai recentă reacție a fost a lui Florin Iaru,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ludovic Orban și Violeta Alexandru au semnat moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei

Redacția

Steagurile Rusiei au fost interzise în tribune la Australian Open, după ce au fost fluturate la meciul unei ucrainence

Redacția

Când are loc plenul reunit pentru numirile în funcții la ANCOM și Curtea de Conturi

Redacția
Încarcă...