RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

OMS îndeamnă oamenii să acţioneze responsabil, după ce numărul de cazuri a depăşit 15 milioane la nivel global

Oamenii trebuie să fie profund conştienţi că acţiunile lor de zi cu zi au un impact asupra cursului pandemiei, a afirmat joi directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, în contextul în care numărul de cazuri la nivel global a depăşit 15 milioane, potrivit DPA.

”Recomandăm tuturor să trateze deciziile referitoare la locurile în care merg, acţiunile pe care le fac şi persoanele cu care se întâlnesc ca decizii de viaţă şi de moarte – întrucât chiar asta sunt”, a declarat conducătorul agenţiei ONU din domeniul sănătăţii în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Geneva.

”Probabil că nu este vorba despre viaţa ta, dar alegerile tale pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru cineva pe care îl iubeşti sau pentru o persoană complet necunoscută”, a adăugat acesta.

Directorul OMS a spus că cei din ţările care au redus deja nivelul ratei de infectare ar trebui să fie în mod special vigilenţi referitor la cea mai recentă evoluţie a infectărilor acolo unde locuiesc, la păstrarea distanţei fizice, la igiena mâinilor şi la respectarea sfaturilor de sănătate publică.

  

RADIO IASI

Related posts

Cât de mult trebuie să mergi pe jos ca să îți îmbunătățești starea de spirit. Vei fi surprins!

Redacția

Povestea medicului care face naveta între România și Franța. Refuză să plece definitiv, convins că poate schimba sistemul din interior

Redacția

Agresiuni de weekend la Spitalul Municipal de Urgenţe Paşcani

Ema Roman
Încarcă...