NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

OMS îndeamnă oamenii să acţioneze responsabil, după ce numărul de cazuri a depăşit 15 milioane la nivel global

Oamenii trebuie să fie profund conştienţi că acţiunile lor de zi cu zi au un impact asupra cursului pandemiei, a afirmat joi directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, în contextul în care numărul de cazuri la nivel global a depăşit 15 milioane, potrivit DPA.

”Recomandăm tuturor să trateze deciziile referitoare la locurile în care merg, acţiunile pe care le fac şi persoanele cu care se întâlnesc ca decizii de viaţă şi de moarte – întrucât chiar asta sunt”, a declarat conducătorul agenţiei ONU din domeniul sănătăţii în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la Geneva.

”Probabil că nu este vorba despre viaţa ta, dar alegerile tale pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru cineva pe care îl iubeşti sau pentru o persoană complet necunoscută”, a adăugat acesta.

Directorul OMS a spus că cei din ţările care au redus deja nivelul ratei de infectare ar trebui să fie în mod special vigilenţi referitor la cea mai recentă evoluţie a infectărilor acolo unde locuiesc, la păstrarea distanţei fizice, la igiena mâinilor şi la respectarea sfaturilor de sănătate publică.

  

RADIO IASI

Advertisements

Related posts

România are producție record de cătină, în ciuda condițiilor meteo nefavorabile

Redacția

Primarul din Dolhasca, declaraţii pentru Actualitatea Tv după cazul localnicilor depistaţi cu coronavirus la Paşcani!

Marius Parteni

Bebeluș de 6 luni transferat la București cu arsuri pe 30% din corp după ce a căzut pe el oala cu bulion încins

Redacția
Încarcă...