NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Olimpiada Sportului Pășcănean în perioada 7-8 iunie, la Baza Sportivă a CSM

A doua ediție a Olimpiadei Sportului Pășcănean va avea loc în acest weekend la Clubul Sportiv Municipal începând cu ora 9.00.

 

Vor fi competiții dedicate următoarelor sporturi: atletism, tenis de câmp, tenis de masă, șah, handbal, fotbal și rugby.

În comparație cu ediția de anul trecut, organizatorii au preferat să impună o serie de condiții de vârstă. Astfel, la toate competițiile din cadrul Olimpiadei sunt așteptați tineri cu vârsta maximă de 19 ani.

Mai exact, la atletism se vor face înscrieri în școli pe trei categorii de vârstă: cei născuți între anii 2001-2002, 2003-2004 și 2005-2006. Probele vor fi de viteză și de rezistență, atât feminin cât și masculin.

La tenis de câmp, competiția va începe sâmbătă, pe terenul de tenis din spatele Blocului Moldova unde sunt așteptați tinerii sub 14 ani și cei cu vârsta între 14-19 ani.

Competiția de șah va fi organizată pe holul sălii municipale de sport din incinta CSM. Sunt așteptați tinerii pe 3 categorii de vârstă, cei născuți între anii 2001-2002, 2003-2004 și 2005-2006.

Competiția de fotbal va avea loc pe stadionul Siretul începând cu ora 9.00. Sunt așteptați copiii de la școlile din Pașcani pe două categorii: clasele a IX-a – a X-a și a XI-a – a XII-a.

Competiția de handbal este dedicată fetelor din clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a.

Înainte de festivitatea de premiere va avea loc și un meci demonstrativ de rugby, între campioanele naționale de anul trecut care au terminat junioratul și noua generație din acest an.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Sportivii secției de karting de la Clubul Copiilor nu pot face deplasările la competiții din lipsa banilor

Răzvan Grecu

Încă un trofeu pentru tinerii fotbaliști din Ruginoasa

Răzvan Grecu

Pășcănenii au făcut turul orașului pe biciclete

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site