NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Olariu propune sensuri unice pe străzile Izvoarelor și M. Eminescu, din zona vale. Pintilie a recomandat și el în Comisia de Circulație, același lucru, în aprilie 2019! (VIDEO)

Se caută soluție pentru problema locurilor de parcare din zona vale. Una dintre acestea este crearea unor sensuri unice pe străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu, astfel încât pe unul dintre ele să se poată parca, iar pe celălalt să se poată circula.

Propunerea a fost făcută încă din anul 2018 de către consilierul liberal Marius Pintilie, care a solicitat efecturarea unui studiu pentru a fluidiza acea zonă. Acesta a revenit cu propunerea de ideea de sensuri unice un an mai târziu, în Comisia de Circulație.

„Dacă se aplică această măsură pe strada Izvoarelor, pe Mihai Eminescu va fi blocaj. Cred că și aici se impune un sens unic. Trebuie gândit totul de așa natură să fluidizăm traficul chiar și pe străzile adiacente. Ar fi fost foarte important ca administrația locală să ţină cont de propunerea făcută anul trecut, prin care solicitam realizarea unui studiu prin care să ni se ofere niște soluții în acest sens”, a propus în 2019 consilierul Pintilie.

Cum nici până acum Primăria nu a luat o decizie, consilierul Sorin Olariu a depus astăzi o solicitaree către Comisia de Circulație.

Propun amenajarea de sensuri unice pe străzile Izvoarelor și Eminescu. Pe Izvoarele, sensul unic va fi de la magazinul Viosand până la Poliție la izvor, iar pe Mihai Eminescu sensul unic va fi de la intersecția cu Izvoarelor până la blocul V10, scara C, în dreptul trecerii de pietoni de acolo”, și-a explicat inițiativa Sorin Olariu.

Rămâne de văzut însă dacă aceste propuneri vor fi implementate în viitorul apropiat.

Advertisements
Loading...

Related posts

Trei obiective importante, considerate zone de agrement, vor fi scoase la licitație de Primărie

Marius Parteni

Rățoi i-a explicat în teren lui Pantazi cum trebuie realizate investițiile din jurul Palatului Administrativ

Marius Parteni

Câteva ore fără apă în suburbia Lunca, din acţiunea unui necunoscut

Marius Parteni
Încarcă...