RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Olariu propune sensuri unice pe străzile Izvoarelor și M. Eminescu, din zona vale. Pintilie a recomandat și el în Comisia de Circulație, același lucru, în aprilie 2019! (VIDEO)

Se caută soluție pentru problema locurilor de parcare din zona vale. Una dintre acestea este crearea unor sensuri unice pe străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu, astfel încât pe unul dintre ele să se poată parca, iar pe celălalt să se poată circula.

Propunerea a fost făcută încă din anul 2018 de către consilierul liberal Marius Pintilie, care a solicitat efecturarea unui studiu pentru a fluidiza acea zonă. Acesta a revenit cu propunerea de ideea de sensuri unice un an mai târziu, în Comisia de Circulație.

„Dacă se aplică această măsură pe strada Izvoarelor, pe Mihai Eminescu va fi blocaj. Cred că și aici se impune un sens unic. Trebuie gândit totul de așa natură să fluidizăm traficul chiar și pe străzile adiacente. Ar fi fost foarte important ca administrația locală să ţină cont de propunerea făcută anul trecut, prin care solicitam realizarea unui studiu prin care să ni se ofere niște soluții în acest sens”, a propus în 2019 consilierul Pintilie.

Cum nici până acum Primăria nu a luat o decizie, consilierul Sorin Olariu a depus astăzi o solicitaree către Comisia de Circulație.

  

Propun amenajarea de sensuri unice pe străzile Izvoarelor și Eminescu. Pe Izvoarele, sensul unic va fi de la magazinul Viosand până la Poliție la izvor, iar pe Mihai Eminescu sensul unic va fi de la intersecția cu Izvoarelor până la blocul V10, scara C, în dreptul trecerii de pietoni de acolo”, și-a explicat inițiativa Sorin Olariu.

Rămâne de văzut însă dacă aceste propuneri vor fi implementate în viitorul apropiat.

Related posts

Mall-urile se redeschid, dar cu reguli stricte și multe. Nu veți mai avea voie să testați produsele cosmetice

Redacția

Comisia de fond funciar amendată de judecători, pentru că nu respectă hotărârile judecătorești de eliberare a titlurilor de proprietate

Răzvan Grecu

Tinerii care consumă alcool în parcuri dar și cerșetorii dau bătăi de cap unui consilier local

Marius Parteni
Încarcă...